Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

 

 

Genesis

 

 

Származás: Dél-korea (2021)
Fordítás státusza: 6/2
Mûfaj: scifi, thriller, akció, orvosi

Han Gongchan (Park Haejin) egy életvidám és kedves fiatalember, aki egyedülálló édesanyjával (Sul Jiyoon) él. Egy nap azonban felkeresi őket a MunMyeong Bio Gyógyszeripari Vállalatcsoport képviseletében Kang Dohun (Park Geunhyung), és közli vele, hogy ő a fiú apja, és a család részeként, “Kang Ilhun” névre átkeresztelve igényt tart a munkájára. Ilhun anyja vonakodása ellenére elfogadja ugyan az ajánlatot, bár továbbra sem tekint a férfira apjaként. Mikor azonban édesanyja cserbenhagyásos gázolás áldozatává válik, teljesen magára marad. Úgy dönt, elhelyezkedik a vállalatcsoporton belül, vagyonát és befolyását viszont titokban arra használja, hogy édesanyja gyilkosát megtalálja. Amikor az öregedő és egyre gyengébb egészségi állapotú apja egy nap egy konferencia részeként nem elsőszülött gyermekét, Ilkwont (Lee Kiwoo) jelöli meg utódjaként a vállalatcsoport élén, hanem Ilhunt, egymással szemben álló érdekcsoportok küzdelme veszi kezdetét. Ilhun nem is sejti, mibe csöppent, ahogy azt sem, mi az, amivel a cég titokban foglalkozik. Viszont amikor egy nap váratlanul rá hasonlító, számára teljesen idegenek célkeresztjébe kerül, úgy dönt, utánajár, mi zajlik a háttérben valójában…

 

 

Adatlap   Előzetes

 

 

Akt■v mangaford■t£sok

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett k■nai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Ghost of Tsushima (rendezői változat)

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk
1. fejezet

2. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Írások, történetek

Szerző: | aug 2, 2023

Sziasztok!

Ezen az összefoglaló oldalon találjátok az általam írt történeteket, használjátok bátran egyfajta iránytűként, ha kerestek valamit!

 

Szerepjátékos történet

2022. végén kaptam lehetőséget arra, hogy egy kedves barátnőmmel, Bazsival csatlakozzak egy összeszokott társasághoz, akik évek óta játszottak már egy Legend of Grimrock világára épülő szerepjátékot. A történetben épp egy új fejezethez értek, ami lehetővé tette, hogy két új karakter csatlakozzon az addigi hőseikhez, és együtt kalandozzanak tovább. Így született meg Lowri karaktere (az enyém), és Evelyn (Bazsié). Egy fantasy-világot érdemes elképzelni, mágusokkal, boszorkányokkal, emberekkel, démonokkal, lovagokkal, minotauruszokkal, gyík- és patkányemberekkel, léghajókkal… Szóval van itt minden. A történet szerint a kontinens két fő közigazgatási egységre oszlik: az északi Malániai Birodalomra, és a déli Theréni Királyságra. Ezek ketten egy hosszú, sok veszteséggel teli háborút tudhatnak maguk mögött, melyet a Theréni Királyság nyert, mely azóta is fennhatósága alatt tartja a malániaiakat a lovagjai segítségével. A theréni fővárosból, Nothamptonból indulunk, ahol Lowri kocsis, Evelyn pedig egy fiatal tűzmágus leány, aki megszökött addigi fogvatartóitól, a Nex szigetén székelő Fehér Füst boszorkány kovenből, akik egy toronyban tartották bezárva őt, amióta csak az eszét tudja.

Az írás értelemszerűen Lowri szemszögéből fogja bemutatni az eseményeket, az alapján, amit a karakter megfigyel vagy megtud, ahogy az a játék közben nálunk is alakult. Természetesen adtam neki egy körítést, hogy mégse csak párbeszédből álljon, és igyekeztem megszínesíteni azt, bemutatva vele kicsit a világot is, mert nagyon megihletett a dolog. Nem tudom, lesz-e folytatása, mert bizonytalan, hogy tudjuk-e a játékot is folytatni (nehéz azért ennyi embernek összeszervezni az időpontot…), de ha sikerül, akkor azt természetesen ide is feltöltöm majd.

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

 

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei sorozat – 1. rész: A Birodalom szolgálatában
Információs és összefoglaló oldal

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti őket…

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet

További történetek hamarosan!

 

0 hozzászólás

Share This