Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v30 – Tokyo Alleyway


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pixabay


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások


The Promised Neverland

Származás: Japán (2020)
Fordítás státusza: 1/1
Mûfaj: sci-fi, lélektani, thriller

A Grace Field Házban árva gyermekek nevelkednek egy szerető mama, Isabella (Kitagawa Keiko) szárnyai alatt. Időről időre búcsút mondanak 1-1 társuknak, akiket örökbefogadó szülők vesznek magukhoz. A többiek, akik a házban maradnak, minden nap szorgalmasan tanulnak, az oktatás és vizsgák után pedig felszabadultan fogócskáznak a birtok lankáin. Emma (Hamabe Minami), Norman (Itagaki Rihito) és Ray (Kairi Jyo) az intézet legtehetségesebb növendékei, és egymás legjobb barátai. Egy nap azonban, kis barátjuk, Conny (Asada Halo) távozásával szörnyű titokra kell rájönniük addigi, szeretett otthonukkal kapcsolatban…

Adatlap   Előzetes

Aktív mangafordítások

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Ghost of Tsushima (rendezői változat)

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Good Job #2-3 és Tsubasa-manga #20

Szerző: | szept 12, 2022 | captain tsubasa, good job, japán, koreai, magyar felirat, manga | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Felkerült a Good Job c. koreai akció-komédia 2-3. részének felirata, valamint elkészült a Captain Tsubasa c. manga 5. kötetének 20. fejezete, melyet a Mangadexen lehet elolvasni.

Katt a linkre a kiegészítésekért, magyarázatokért!

Elkészült a 3. rész is. Rengeteg dolog történik benne, és alapvetőem vidám, pajzán és akciódús, de van egy sötét szála is, a gyermekbántalmazás kérdése, melyet lelkileg sajnos nagyon nehéz végignézni. Az ilyen történeteket fordítani is mindig nehéz.

Emellett nyomozó triónk mellett megjelenik Sua is, akinek szintén elindul egy párhuzamos szálon a története.

Nem tudom, az elmúlt részek alapján mennyire van szükség bármilyen magyarázatra, vagy hogy nagyjából minden érthető, ami elhangzik.

Futurisztikusnak tűnhet, de technológiai vállalatként Seonunak és cégének könnyen hozzáférése lehet a különböző okosszemüvegekhez, melyek jó ideje már elérhetőek a piacon, és a fülbevalóba beépíthető, minikamerák sem annyira távoli, jövőbeli kis csodák, mikor ma már egy csavar fejébe is lehet nagy felbontású kamerát elrejteni. Főleg egy olyan országban, melyben rendkívüli problémát jelent a nyilvános/közösségi helyeken gyakran illegálisan elrejtett minikamerák, azza molkák (몰카) kérdése.

Ezen kívül Seonu cége egy úgynevezett metaverzum-jellegű új, közösségi platform bevezetésén fáradozik, mely a jelenlegi közösségi alkalmazások egy továbbgondolt változata, egyfajta virtuális tér, melyben a felhasználók digitálisan generált karakterek (avatárok) segítségével tudnak egymással kapcsolatba lépni. Popkulturális oldalról a legkönnyebb elképzelni a dolgot, ha a Ready Player One c. filmet vagy a Belle c. animét esetleg láttátok.

Az NFT pedig az elmúlt 1-2 év felkapott, digitális lufija, aminek csak idő kérdése, hogy mikor pukkan ki (hasonlóan a kriptovaluta-világ hirtelen fellángolásához és összeomlásaihoz), melyről egy leegyszerűsített leírást itt olvashattok el.

Jó szórakozást kívánok!

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This