Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v30 – Tokyo Alleyway


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pixabay


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

Good Job

Származás: Dél-Korea (2022)
Fordítás státusza: 12/11
Mûfaj: akció, humor, romantikus

Eun Seonu (Jung Ilwoo) az Eunkang vállalatcsoport fiatal vezérigazgatója. Hétköznapi, üzleti teendői mellett titokban azonban bűnügyek megoldásával foglalkozik. A különös hobbi saját gyermekkorából eredeztethető, ugyanis egy végzetes napon édesanyja rablógyilkosság áldozata lett, Seonu pedig sosem tudta igazán feldolgozni a történteket. Édesanyja becses gyémánt nyaklánca, a “Királyné Könnyei” azonban 20 évvel később felbukkan egy aukciósház árverésén, Seonu pedig barátja, az ügyvéd Yang Jinmo (Eum Moonsuk) segítségével a potenciális tettesek nyomába ered. A hajsza közben véletlenül keresztezi az útjukat a szerény körülmények között élő Don Sera (Kwon Yuri), aki szorgalmasan dolgozik, hogy árvaházban lévő húgának és magának egy nap biztos megélhetést tudjon biztosítani. A találkozás azonban nem várt következményekkel jár mindannyiuk számára…

Adatlap   Előzetes

Aktív mangafordítások

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex

Tervezett filmek és sorozatok

 Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Good Job #2-3 és Tsubasa-manga #20

Szerző: | szept 12, 2022 | captain tsubasa, good job, japán, koreai, magyar felirat, manga | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Felkerült a Good Job c. koreai akció-komédia 2-3. részének felirata, valamint elkészült a Captain Tsubasa c. manga 5. kötetének 20. fejezete, melyet a Mangadexen lehet elolvasni.

Katt a linkre a kiegészítésekért, magyarázatokért!

Elkészült a 3. rész is. Rengeteg dolog történik benne, és alapvetőem vidám, pajzán és akciódús, de van egy sötét szála is, a gyermekbántalmazás kérdése, melyet lelkileg sajnos nagyon nehéz végignézni. Az ilyen történeteket fordítani is mindig nehéz.

Emellett nyomozó triónk mellett megjelenik Sua is, akinek szintén elindul egy párhuzamos szálon a története.

Nem tudom, az elmúlt részek alapján mennyire van szükség bármilyen magyarázatra, vagy hogy nagyjából minden érthető, ami elhangzik.

Futurisztikusnak tűnhet, de technológiai vállalatként Seonunak és cégének könnyen hozzáférése lehet a különböző okosszemüvegekhez, melyek jó ideje már elérhetőek a piacon, és a fülbevalóba beépíthető, minikamerák sem annyira távoli, jövőbeli kis csodák, mikor ma már egy csavar fejébe is lehet nagy felbontású kamerát elrejteni. Főleg egy olyan országban, melyben rendkívüli problémát jelent a nyilvános/közösségi helyeken gyakran illegálisan elrejtett minikamerák, azza molkák (몰카) kérdése.

Ezen kívül Seonu cége egy úgynevezett metaverzum-jellegű új, közösségi platform bevezetésén fáradozik, mely a jelenlegi közösségi alkalmazások egy továbbgondolt változata, egyfajta virtuális tér, melyben a felhasználók digitálisan generált karakterek (avatárok) segítségével tudnak egymással kapcsolatba lépni. Popkulturális oldalról a legkönnyebb elképzelni a dolgot, ha a Ready Player One c. filmet vagy a Belle c. animét esetleg láttátok.

Az NFT pedig az elmúlt 1-2 év felkapott, digitális lufija, aminek csak idő kérdése, hogy mikor pukkan ki (hasonlóan a kriptovaluta-világ hirtelen fellángolásához és összeomlásaihoz), melyről egy leegyszerűsített leírást itt olvashattok el.

Jó szórakozást kívánok!

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This