Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v30 – Tokyo Alleyway


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pixabay


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások


The Promised Neverland

Származás: Japán (2020)
Fordítás státusza: 1/1
Mûfaj: sci-fi, lélektani, thriller

A Grace Field Házban árva gyermekek nevelkednek egy szerető mama, Isabella (Kitagawa Keiko) szárnyai alatt. Időről időre búcsút mondanak 1-1 társuknak, akiket örökbefogadó szülők vesznek magukhoz. A többiek, akik a házban maradnak, minden nap szorgalmasan tanulnak, az oktatás és vizsgák után pedig felszabadultan fogócskáznak a birtok lankáin. Emma (Hamabe Minami), Norman (Itagaki Rihito) és Ray (Kairi Jyo) az intézet legtehetségesebb növendékei, és egymás legjobb barátai. Egy nap azonban, kis barátjuk, Conny (Asada Halo) távozásával szörnyű titokra kell rájönniük addigi, szeretett otthonukkal kapcsolatban…

Adatlap   Előzetes

Aktív mangafordítások

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Ghost of Tsushima (rendezői változat)

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Lovers of the Red Sky #10

Szerző: | okt 12, 2021 | ajánló, hong cheongi, koreai, magyar felirat, the three musketeers | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Elkészült a sorozat 10. részének felirata. A korábbiakhoz hasonlóan ez is egy remek és hangulatos kis rész lett, mikor először megláttam, a közepén látható jelenetsortól szabályosan fuldokoltam a röhögéstől.

1. Ismét rengeteg, csodálatos dallamot hallhatunk az epizódban, előre vérzik a szívem, mert tuti, hogy jó párat lehagynak majd a zenei albumról. És azt is nehéz megállapítani, mennyi ezekből az eredeti, csak ehhez készült zene, és mennyi az, amit újrahasznosítottak. Ha felismertek a már korábban azonosítottakon kívül egyet s mást, írjátok meg nyugodtan! 🙂

2. Folytatódik a színek játéka: Ha Ramot ebben a részben melegebb színű, bordó talárban is látjuk, és ezt kedvesebb, romantikázósabb jelenetek is követik. Az epizód végén azonban ismét kék ruhát ölt, amikor el akarja küldeni Cheongit.

És legalább az is kiderül, hogy a hivatalos poszter képét hol és mikor készíthették a forgatás során.

3. A vágás továbbra is nagyon jó, remekül vannak megkomponálva a jelenetek. Ahogy Ha Ram elkezd játszani a hangszeren, a herceg is elkezd beszélni a sámánnal, és ahogy fokozódik kettejük beszélgetésének komolysága, úgy gyorsul Ha Ram játéka is. Tetszik, hogy továbbra is mennyi gondot fordítanak olyan apróságokra, mint pl. hogy ráközelítsenek Ha Ram arcára, ahogy meghitten elmosolyodik egy vicces jelenetben. Olyan sokat dobnak ezek az összképen.

4. Kim Yoojung elemében van, az ominózus vicces jelenetnél látni, hogy szinte végig vigyorog, szerintem a stáb is érezte, hogy ez egy fergeteges jelenet lesz. Számomra szinte veri a The Three Musketeers fürdőzős jelenetét (mely az általam eddig látott, történelmi sorozatok legviccesebbikre), amikor Minseo testőr fürdeni készül, de Seungpo testőr cselédlányai mindenféle kreatív módon próbálják őt meglesni.

5. Hőseink számára különös helyről érkezik segítség, amikor Hwacha felbukkan. Vajon a kobold kinek az oldalára fog állni a végső küzdelemben?

6. Tetszik, hogy a fiúk (Jeong és Yeonguk) nem nézik le Cheongit csak azért, mert lány, hanem aktívan ötletelnek vele és próbálnak segíteni neki. Szerintem Jeonggal még mindig lesz valami huncutság, hiszen ő az, aki először kiszúrja a lány ujján a gyűrűt is. Az persze már nem olyan pozitív, hogy le is húzza az ujjáról, hiszen a babona szerint azzal lehúzzuk az illető szerencséjét is, sőr, egyesek szerint azt is jelenti, hogy az illető lány akkor soha nem fog férjhez menni.

Jeong más szempontból is furcsa számomra. A sorozat előtti összefoglalók alapján azt lehetett hinni, hogy (a vezetékneveik egyezése alapján) ő Choi Wonho mester fia. Ebben a részben azonban “Choi mester“-nek szólítja a férfit, nem “apá“-nak, így vélhetően akkor ez csupán véletlen. Viszont ha ez így van, és családi kötelékek nem fűzik őt a Baekyu Festőintézethez, vajon hogyhogy ilyen szoros kapcsolatban áll velük, köztük Yeongukkal és Cheongival, és hogyhogy ennyi időt ott tölt náluk?

+1: Mansu mennyire übercuki amúgy. 😀

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This