Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

*hamarosan*

Folyamatban lévő mangafordítás

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett k■nai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2024 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet #1 (Legend of Grimrock alapján)

1-14. fejezet

Szerepjátékos történet #2 (M.A.G.U.S. alapján)

1-5. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti majd őket…

1-19. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk

Bevezető: A Galaktikus Köztársaság fénykorát éli. A fennhatósága alá tartozó csillagszendszerekben évszázadok óta bőség és jólét honol, a Jedi Rend lovagjai pedig a béke követeiként járják a galaxist. Az ifjú padawan, a twi’lek lány, Aayla Secura mestere, Quinlan Vos mellé szegődve igyekszik elsajátítani a tudást, mely a jedi lovaggá váláshoz elengedhetetlen. A férfi azonban nem tudja, hogy a cserfes növendék a mester-tanítvány kapcsolatnál jóval többet érez iránta…

0-19. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Korábbi hírek archívuma

Szerző: | febr 26, 2015 | ace wo nerae, archívum, attack no. 1, dong bang shin ki, hírek, karaoke, kpop, spy, the three musketeers | 0 hozzászólás

Itt találjátok meg a korábbi, migráció előtti híreket, frissítéseket.

2015.02.15., vasárnap

Sziasztok!

Ma csak egy apró frissítésünk van, a SPY sorozat 11. részének felirata, ert a D-Addicts átmenetileg megint nem elérhető. Jó szórakozást hozzá!

divider

2015.02.12., csütörtök

Sziasztok!

Végre innen is letölthető a SPY 9-10. epizódja, valamint ACE wo nerae! 8. részének magyar felirata. Jó szórakozást!

divider

2015.02.06., péntek

Sziasztok!

Letölthetitek a SPY sorozatunk 7-8. részének feliratát a megfelelő szekcióból.

Emellett újabb klip került fel az All About Dong Bang Shin Ki második évadának kiadásáról – azaz folytatódik a szeretnivaló idióták beszélgetése egy újabb fejezettel, Jaejoong és Yunho videójával. A klip apropója Yunho mai születésnapja, a legjobbakat neki! Szórakoztató, ugyanakkor szívfájdító is végignézni az ő beszélgetésüket, akik a Dong Bang Shin Ki egyik legerősebb párosa voltak, hogy akkor régen miként reflektáltak a barátságukra, és mi lett velük azóta… 🙁

Jó szórakozást!

All About DBSK Season 2 (2007) – Couple Talk – Jaejoong és JunhoOnline / Letöltés

divider
2015.01.30., péntek

Sziasztok!

Felkerült az ACE wo nerae! sorozatunk 7., valamint a SPY széria 5-6. epizódja.

Emellett egy újabb klipet is hoztam, egy olyan együttestől, amely már megfordult ezen az oldalon, ők pedig nem más, mint a C-Clown. A tavaly nyári, visszatérő slágerük, a Let’s love, elég nehezen fordítható és bitangnehezen időzíthető videóját készítettem el nektek, fogadjátok szeretettel. Én az első pillanattól kezdve imádom ezt a dalt, pörgős, friss, beleviszi a bugit az ember lábába. 🙂

C-Clown – Let’s love [1080p HD] (2014) – Online / Letöltés

divider

2015.01.23., péntek

Sziasztok!

Felkerült az oldalra a SPY sorozat 3-4. epizódjának, valamint az Ace wo nerae! sorozat 6. részének felirata. Jó szórakozást!

divider

2015.01.16., péntek

Sziasztok, és üdvözlök mindenkit az új évben!

Felkerült a SPY c. sorozatunk múlt heti, 1-2. részének felirata a megfelelő aloldalra, valamint a link a D-addicts megújult fórumához, ha a többi SPY-kedvelő rajongóval szeretnétek csevegni a sorozatról. A fórummal legyetek kicsit türelmesek, mert nemrég esett át egy jókora karbantartáson, így előfordulhat, hogy néha még nem elérhető.

Emellett felkerült a k-pop részlegünkbe az All About Dong Bang Shin Ki második évadának lemezeiről Junsu és Changmin beszélgetése. Jó szórakozást!

All About DBSK Season 2 (2007) – Couple Talk – Junsu és ChangminOnline / Letöltés

divider
2014.12.28., vasárnap

Minna, konnichiwa! Remélem, jól teltek az ünnepek.

Több apró frissítéssel is jelenetkezünk. Először is, a The Three Musketeers című, itthon sokak által kedvelt sorozat kapcsán érkezett egy szomorú bejelentés, miszerint a csatorna sorozatgyártásért felelős részlegén belüli nézetkülönbségeknek az lett az eredménye, hogy nem kívánják folytatni a történetet. A dolgok alakulásában az is közrejátszhatott, hogy a tvN csatorna a rossznyelvek szerint inkább a napjainkban játszódó sorozatokat szeretné előnyben részesíteni, meglovagolva néhány őszi sorozatának áttörő sikerét (Misaeng, Liar Game). Csodás kis karácsonyi ajándék ez tőlük, köszönjük…

Kaptunk viszont egy rövidke előzetest a két hét múlva startoló Spy c. sorozathoz, amit annak megfelelő oldalán meg is nézhettek. Sokat nem árul el a történetből, de a főbb karakterekről kapunk némi képet. Már csak a színészi gárda miatt is jónak ígérkezik a dorama, hiszen (noha Jaejoongot nem kell különösebben bemutatnunk,) az anyát alakító Bae Jongok elismert filmszínész, Yoo Ohsung kiválóan jeleskedik a negatív figurák megformálásában (a nézők utoljára az idei Joseon Gunman c. kiváló sorozatban láthatták), az ifjú Go Sunghee pedig ígéretes tehetségnek tűnik (ő a sors egyfajta furcsa fintoraként legutóbb pont Jaejoong egykori DBSK-s énekestársa, Yunho mellett szerepelt a The Night Watchman’s Journal c. misztikus-varázslatos sorozatban).

Emellett folytatjuk a veszélyes terepen való tapogatózást a U-Kiss nevű fiúegyüttes szintén 18-as karikás Quit playing c. dalával. Polgárpukkasztó dolgokkal még itt se nagyon találkozni, de azért a klip jócskán túllép a koreai csatornák családbarát ingerküszöbén.

U-Kiss – Quit playing [1080p HD] (2014) – Online / Letöltés

És végül érkezik a következő beszélgetés az All About Dong Bang Shin Ki második évadának lemezeiről, ahol a félénk hyung, Jaejoong és a gonosz maknae, Changmin szórakoztat el minket.

All About DBSK Season 2 (2007) – Couple Talk – Jaejoong és ChangminOnline / Letöltés

divider

2014.12.22., hétfő

Kedves látogatók! A karácsony közeledtével engedjétek meg, hogy kellemes ünnepeket kívánjak nektek!

Elkészült az Ace wo Nerae! című sorozat 5. része, melyet a szokásos helyen meg is találhattok. A történet innen kezd igazán aranyossá válni, remélem, nektek is tetszeni fog!

Emellett koreai popzene terén kicsit homályos zónába lépünk, felkerült ugyanis az oldal első, elvileg 18 éven felülieknek szánt videója, a Stellar c. lányegyüttes Marionette c. klipjének fordítása. Nyugati szemmel… nem igazán van ebben olyan, amivel (sajnos?) ne találkoznánk amerikai vagy európai, korhatár nélküli klipekben. Még csak meg se hökken nagyon az ember, ám tudjuk, hogy az ázsiai/koreai kultúra másképp kezeli az ilyen kérdéseket, ezért kaphatta ez a videó a 18-as karikát. A dal mindenesetre fülbemászó, a dalszöveg kimondottan érzelmes, remélem, tetszeni fog nektek.

Stellar – Marionette [1080p HD] (2014)Online / Letöltés

Emellett még egy k-pop finomsággal is jelentkezem: egy nagyobb volumenű “projekt” első videójával. Ahogy a korábbi frissítések, fordítások alapján biztos kiderült, nagy JYJ és Dong Bang Shin Ki (DBSK) rajongó vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy lefordítok néhány hozzájuk kapcsolódó műsort, dokumentumfilmet, talán még koncertet is. Az első fázisa ennek az együttes fénykorában kiadott All About Dong Bang Shin Ki dokumentumfilmek fordítása lesz, melyeket természetesen nem egyben, hanem apránként fogok elkészíteni és feltölteni. A három évadot megélt kiadás első gyüjteményes doboza sajnos már nem fellelhető (vagy csak kb. aranyáron…), ezért azt egyelőre nem tudom nektek feliratozni, a 2. évad klipjeit viszont már igen. Jöjjön erről az első beszélgetés, Jaejoong és Yoochun kötetlen fecsegése. Remélem, számotokra is érdekes lesz visszatekinteni ezen öt, szeretnivalóan bolond srác mindennapjaira, és végigkövetni azt, amivé azóta sok-sok megpróbáltatás után váltak.

All About DBSK Season 2 (2007) – Couple Talk – Jaejoong és YoochunOnline / Letöltés

divider

2014.12.13., szombat

Felkerült az Ace wo Nerae! c. sorozat következő, negyedik epizódjának fordítása a megfelelő menüpontba, valamint egy újabb táncolós klipet is hoztam nektek: a már ismert HISTORY együttes 2013-as, debütáló videóját, a Dreamert. Jó szórakozást!

HISTORY – Dreamer [1080p HD] (2013) – Online / Letöltés

divider

2014.12.07., vasárnap

Sziasztok! Két újabb, éneklős videóval bővülünk ma este. Felkerült a KPOP részlegbe az első női előadónk, Sunmi kisasszony tavalyi klipje, a 24 hours. Továbbá, a TVXQ (DBSK/Tohoshinki) együttes fennállásának 11. évfordulója alkalmából elkészítettem annak a 2004-es videónak a feliratozott változatát is, mely annakidején elindította a világsiker felé ezt az öt, tinikorból még alig kinövő fiút. Jöjjön tehát a Hug! Mai szemmel a videó persze már hagy kivetnivalót maga után, hiszen azóta ezek a kölykök felnőttek, és a koreai popzene stílusa is nagyon megváltozott. Sajnos a felvétel sem olyan tűéles HD, mint a mai klipek, de nosztalgiázni vágyóknak és az együttes hű rajongóinak örök csemege marad. Jó szórakozást!

Sunmi – 24 hours [1080p HD] (2013)Online / Letöltés

TVXQ (Dong Bang Shin Ki/Tohoshinki) – Hug (2004)Online / Letöltés

Társoldalaink listája kiegészült a JDorama.hu linkjével, és rendesen szégyellem, hogy csak most rakom ki őket, mikor ők a magyar (dorama) fansubolás előfutárai voltak és sok-sok éve ismerem már az oldalukat. Kicsit inaktív az oldal mostanában, de éledeznek, hajrá nekik.

Emellett felkerült a következő koreai sorozatunk, a SPY információs oldala. Ez a 2015 januárjában induló, 16 részes széria napjainkban játszódik majd, és Észak- és Dél-Korea konfliktusára kívánja adaptálni a 2012-es izraeli The Gordin Cell c. sorozatot (melynek amerikai és orosz remake-je is létezik azóta). E politikai-hírszerzési dráma főszerepét a JYJ énekese, Kim Jaejoong kapta. Fogadjátok majd szeretettel!

divider

2014.12.03., szerda

Ma csak egy rövid frissítéssel jelentkezem. Többen kérdeztétek, mikorra várható a magyar rajongók közt is nagy népszerűségnek örvendő The Three Musketeers c. sorozat következő évada. Sajnos hivatalos információk még nem elérhetők, de a koreai online sajtóban több ellentmondásos és aggasztó hír látott napvilágot az elmúlt napokban. 1-2 hete még bizakodásra adott okot, hogy a készítők 2015 márciusára tervezték a második évad bemutatását, immár heti két epizódos formátummal, melyben Dalhyang és Tani, valamint a hercegi pár románca lett volna egyre jobban körvonalazva, a hősök kalandjai a mandzsúriai fogság ideje alatt, továbbá Hyangsun bosszúja. A forgatókönyv még nincs kész, csak a történet vázlata, az eredeti tervek szerint az ezzel kapcsolatos egyeztetések november végén, december elején kellett volna, hogy megtörténjenek. A napokban viszont arról számolt be több portál, köztük a Naver is, hogy egyelőre nem sikerült megegyezni a készítőknek, és hogy ha lesz is második évad, az már biztos nem márciusban fog indulni.

Az események alakulása azért is megdöbbentő, mert, ahogy korábban már hallhattátok, a sorozat vetítési jogát számos ország megvásárolta, és a történet néhány térségben a valaha megvásárolt legdrágább koreai sorozatként kelt el. Japánban most decemberben kezdődik a sugárzása, emellett Thaiföld, Szingapúr, Kambodzsa, Franciaország, Belgium, Kína és az Egyesült Államok is rátette a kezét a jogokra. Reméljük, a sorozat idegen földön is remek eredményeket ér el, és az végre előremozdít valamit a későbbi évadokkal kapcsolatos tárgyalásokon…

divider

2014.12.01., hétfő

Kedves Mindenki! (Számomra) jó hírrel jelentkezhetek: elkészült egy újabb k-pop dal, a JYJ együttes Only one felirata, ezúttal immár karaoke-stílusban, amit fáradtságos munkával végül sikerült elsajátítanom. A banda egy korábbi dalával, a Get Out-tal korábban is találkozhattatok az oldalon, remélem, ez is elnyeri majd a tetszéseteket.

JYJ – Only one [1080p HD] (2013) – Youtube / Letöltés

Hogy ne csak ennyivel jelentkezzel, elkészítettem a korábbi C-Clown és a HISTORY dalainak karaoke-változatát, a két legelső videóm is hamarosan érkezik ezzel a megoldással. Mivel már nagyon időszerű volt, létrehoztam az oldalon egy k-pop részleget is, ahol ezeket a későbbieket mind megtalálhatjátok majd.

Tánci-tánci erre! >>> KPOP<<<
divider

2014.11.22., szombat

Minna, konnichiwa! Kicsit elhúzódott a mostani frissítés, mert bármennyire is igyekeztem, a technika ördöge kifogott rajtam. Egy újabb lépésként, szerettem volna ezúttal karaoke-időzített zenés videókat hozni, de akármennyit kínlódtam velük, nem sikerült őket összehozni. Nem adom fel, egyszer majd csak rájövök, mit rontok el.

Két videót is hoztam nektek, mindkettő viszonylag friss, koreai fiúegyüttesektől. Az első az egyik személyes kedvencem, a HISTORY nyári visszatérő dala, a Psycho, mely amellett, hogy a fiúkra oly jellemző, abszolút nem K-Pop hangzású dallamra szól, kiváló szöveggel és hozzá remekül illő videóval érkezett. Zeneileg kicsit a ’80-’90-es évek nyugati hangzásvilágra emlékezteti legtöbbünket, akik már láttuk és hallottuk, kíváncsi vagyok, ti mit szóltok majd hozzá. És hát, valljuk be, a klip is tartogat néhány… meglepetést. 🙂

A másik videó a C-Clown együttes tavalyi, líraibb hangvételű dala, a Shaking heart. Kedvelem ezt az egyébként nagyon fiatal tagokból álló bandát, mert valahogy minden számuk kicsit más, mint az előző, igen erős és tiszta énekhanggal rendelkeznek, és a rap-betétek is dinamikusak, nem erőltetettek a dalaikban. Szimpatikusak magánemberként is, vicces mindennapjaikat a Youtube videónaplóikban is nyomon lehet követni.

Mindkét együttes dalaival fogtok még találkozni az oldalon, valamint hamarosan felkerül egy külön K-pop részleg is, ahol az eddigi és későbbi, témába vágó feltöltések egy helyen megtalálhatóak lesznek.

1080p HD HISTORY – Psycho (2014) YoutubeLetöltés

1080p HD C-Clown – Shaking heart (2013) YoutubeLetöltés

Gazdagodtunk emellett egy újabb társoldallal is a Xiaolongimnida formájában, mely koreai, kínai, japán, és úgy általánosságban mindenféle ázsiai érdekességről jelentkezik hétről hétre újabb cikkel. Jómagam nagyon rövid idó alatt óriási rajongójává váltam, mert elképesztő mélységgel és részletességgel járja körbe kultúra, a filmvilág, a könnyűzene és gasztronómia témaköreit, és minden bejegyzését élvezet olvasni. A koreai popzenével egyelőre csak ismerkedők bátran tekintsék meg az ehhez kapcsolódó cikkeit, nagyon sokat tanulhatnak és megismerhetnek belőlük!

divider

2014.11.10., hétfő

Kedves Mindenki!

Felkerült az ACE wo nerae! sorozat következő, 3. részének felirata a megfelelő menüpontba, valamint egy újabb K-pop videót is hoztam nektek, szintén magyar felirattal

Most a TVXQ (DBSK, avagy Dong Bang Shin Ki, japán nevükön Tohoshinki) együttes 2011-es visszatérő számával, a Keep your head down-nal készültem. A dalnak különös története van, mert a legendás együttes 2009-es különválását követően ez az első klip, melyben az immár megmaradt két tag, a vezető Yunho és a legifjabb, Changmin szerepelt. Visszatérésüket rengeteg spekuláció előzte meg a szakma és a rajongók részéről, hogy a jogvita és pereskedés vajon örökre tönkreteszi-e a szinte mindenki által a K-pop királyainak becézett együttest, vagy hogy esetleg kiegészül-e a két fiú újabb tagokkal. A döntés végül megszületett, Yunho és Changmin duóként folytatták, ám a dal és annak szövege és videóklipje sokakat meglepett. Bár “hivatalosan” a dalszöveg egy férfi és egy nő kapcsolatának végéről és a szakításról szól, nem lehetett nem észrevenni a párhuzamokat az együttes felbomlásával. A videóban is megbújik számos olyan rejtett pillanat, ami az együttes szétszakadására utal, elég megnézni például, hányszor mutatják a fiúk tánc közben az 5, a 3 illetve a 2 számokat, utalva a 3 fős JYJ-re és a 2-fővel megmaradó TVXQ-ra (nem is beszélve magáról a címről, mely a “fej lehajtását”, azaz az ázsiai kultúrákban a szégyenkezést, meghunyászkodást jelenti). A rajongók, de a JYJ énekesei is megdöbbenésüknek és fájdalmuknak adtak hangot, amiért Yunho és Changming (szerintük) így énekelt a közös múltjukról. A dalt a fentiek fényében érdekes összehasonlítani a JYJ egy évvel későbbi, Get out c. klipjével, melyet az előző frissítésnél megtaláltok, mely kísértetiesen hasonló témát dolgoz fel… Igaz vagy sem, jöjjön egy különleges, tempós dal a fiúktól. Jó szórakozást!

720p HD HUNSUB TVXQ – Keep your head down (2011) YoutubeLetöltés

És majdnem elfelejtettem: újabb társoldalunk is lett a Whalemények című, kiváló hangulatú, koreai és japán sorozatokkal, ismertetőkkel és kritikákkal kapcsolatos blog formájában. Látogassátok őket gyakran!

divider

2014.11.05., szerda

Sziasztok! Ma egy egészen más jellegű frissítéssel rendelkezem.

Egy ideje motoszkált bennem a gondolat, hogy néhány kedvenc K-pop videóklippemet esetleg dalszövegestül feliratozni kellene. Tudom, hogy rengeteg fansub csoport van, akik ezt már évek óta nálam sokkal profibb módon csinálják, így a célom nem is az volt, hogy ebben a tekintetben velük versenyezzek, hanem pusztán valami újnak a megtanulása.

Az éjjel végül elkészültem az első ilyen videómmal, melynek vannak még ugyan gyerekbetegségei, de összességében elégedett vagyok vele. A JYJ együttes Get out c. számát/klipjét választottam, főként azért, mert nálam ez a videó a koreai popzene alfája és omegája, és minden nap minden mennyiségben képes vagyok mnegnézni/meghallgatni. Életkorukból és karrierjükből fakadóan a JYJ inkább egy, már felnőtt korosztályt kíván megcélozni a munkásságával, ellentétben a sok, mai koreai tinizenekarral. Ez a rendkívül tehetséges trió korábban a DBSK (Dong Bang Shin Ki, vagy nemzetközi rövidítéssel TVXQ) együttes oszlopos tagja volt, egészen a 2009-es különválásukig, és azóta számos nehézség ellenére zeneszerzőként, dalszövegíróként, színészként, pop- és rockénekesként, valamint musical színészként is sikerült bizonyítaniuk. Fogadjátok Jaejoong, Yoochun és Junsu (JYJ) klipjét sok szeretettel!

720p HD HUNSUB JYJ – Get out (2012) YoutubeLetöltés

divider

2014.11.04., kedd

Kedves Mindenki! Elkészült és felkerült a The Three Musketeers sorozat első évadának utolsó, 12. epizódja. Szomorú pillanat ez, hiszen egy remek sorozattól kell egy időre búcsút vennünk, de amint folytatják a 2. évaddal, azt természetesen ti is nyomon követhetitek majd ezen az oldalon. Jó szórakozást!

divider

2014.10.30., csütörtök

Sziasztok! A The Three Musketeers utolsó előtti, 11. részét megtaláljátok a megfelelő menüpont alatt! Kellemes időtöltést hozzá!

divider
2014.10.21., kedd

Kedves Mindenki! Érkezik a The Three Musketeers legújabb, 10. részének felirata. Jó szórakozást hozzá!

divider

2014.10.17., péntek

Szép napot mindenkinek! Ezúttal két felirattal is jelentkezem: felkerült az ACE wo Nerae! sorozat 2. részének felirata, valamint javítottam az első rész linkjét (miért nem szóltatok? :). Továbbá, ahogy az lenni szokott, felkerült a The Three Musketeers eheti, 9. epizódja is. Kellemes hétvégét!

divider
2014.10.07., kedd

Kedvenc testőreink egy újabb izgalmas, de sok szempontból szívszorító epizóddal örvendeztetnek meg minket. A 8. rész feliratát megtaláljátok a megszokott helyen. Jó szórakozást, zsebkendőket elő.

divider
2014.09.30., kedd

Újabb testőr-epizódot hoztam nektek, ami ezúttal igencsak izgalmasra sikerült! A 7. részt letölthetitek a megfelelő menüpontból! Jó szórakozást!

divider
 

2014.09.25., csütörtök

Kedves Mindenki! Jó szórakozást kívánok a The Three Musketeers című sorozat 6. részéhez.

divider

2014.09.17., szerda

Annyeonghaseyo, yeorobun! Fogadjátok szeretettel a The Three Musketeers című sorozat 5. részének magyar feliratát! Társoldalaink listája ezúttal is bővült a Nevala kiváló honlapjával, kérlek, őt is látogassátok gyakran! A rólam szóló, kis aloldal is kiegészült némi újdonsággal. Szép napot! ~ B.

divider

2014.09.10., szerda

Áve! Ma csak pár apró frissítéssel jelentkezem. Felkerült a The Three Musketeers c. sorozat 4. részének magyar felirata, valamint egy ismertető is végre a történethez. Valamint újabb társoldallal gazdagodtunk a Kawaii Fansub formájában. Kellemes napot!

divider
2014.09.08., hétfő

Kedves Látogató,

Légy üdvözölve a Yi San Projekt megújult oldalán! Kezdeti lelkesedés, majd sok órányi csapkodás, hiszti és idegbajoskodás után úgy döntöttem, hogy nem fogom túlbonyolítani a dolgot most sem: legyen a honlap áttekinthető és egyszerű, akár a faék.

Úgyhogy ennek jegyében egyszerűsödünk: a fordított sorozatok információi most már egy közös oldal alatt érhetőek el leírással, letöltéssel, mindennel együtt ahelyett, hogy 2-3 oldalra szét lenne szórva minden. Elkülönülnek az aktív, éppen futó projektek és a már befejezett sorozatok is. Többen hiányoltak valamilyen visszajelzési lehetőséget, és biztosan vannak, akiket egyszerűen a lustaság tartott csak vissza a levélírástól, ezért beállítottam egy csevegőt, ne tartsátok hát vissza a kérdéseket, kéréseket. Aki egy kicsit mindig is kíváncsi volt arra, hogy ugyan miféle ember fordítja ezeket a történeteket, azok számára feltettem egy szerény oldalt magamról is némi információval.

Dizájnunkban visszaköszön az egyik jelenleg fordított sorozatom, a Samchongsa, azaz “A három testőr“, valamint az oldalon mai nappal debütál a 2003-as készítésű japán ACE wo Nerae! dorama első magyar epizódja. Számos társoldalunk is lett, kérlek, látogatassátok meg őket.

Jó szórakozást!

divider

2014.09.04., csütörtök

Elkészült és felkerült a The Three Musketeers c. sorozat 3. részének, valamint az Attack No. 1 sorozat befejező, 11. epizódjának felirata a megfelelő szekcióba. Kellemes időtöltést hozzájuk!

Az oldal külseje hamarosan megújul, és a The Three Musketeers mellett újabb sorozat mutatkozik majd be a YSP oldalán!

2014.08.27., szerda

Felkerült a The Three Musketeers c. sorozat 2. részének felirata a megfelelő szekcióba. Jó szórakozást!

divider
2014.08.25., hétfő

Két rövid hírrel találkozhattok ma az oldalon: felkerült az Attack No. 1 sorozat utolsóelőtti, 10. része az eddig megszokott helyére, valamint élesedett a The Three Musketeers sorozat Letöltés oldala, ahol megtalálhatjátok az első rész magyar feliratát is. Jó szórakozást!

A korábbi frissítések nagyon archiválásra kerültek.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This