Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

 

 

Genesis

 

 

Származás: Dél-korea (2021)
Fordítás státusza: 6/1
Mûfaj: scifi, thriller, akció, orvosi

Han Gongchan (Park Haejin) egy életvidám és kedves fiatalember, aki egyedülálló édesanyjával (Sul Jiyoon) él. Egy nap azonban felkeresi őket a MunMyeong Bio Gyógyszeripari Vállalatcsoport képviseletében Kang Dohun (Park Geunhyung), és közli vele, hogy ő a fiú apja, és a család részeként, “Kang Ilhun” névre átkeresztelve igényt tart a munkájára. Ilhun anyja vonakodása ellenére elfogadja ugyan az ajánlatot, bár továbbra sem tekint a férfira apjaként. Mikor azonban édesanyja cserbenhagyásos gázolás áldozatává válik, teljesen magára marad. Úgy dönt, elhelyezkedik a vállalatcsoporton belül, vagyonát és befolyását viszont titokban arra használja, hogy édesanyja gyilkosát megtalálja. Amikor az öregedő és egyre gyengébb egészségi állapotú apja egy nap egy konferencia részeként nem elsőszülött gyermekét, Ilkwont (Lee Kiwoo) jelöli meg utódjaként a vállalatcsoport élén, hanem Ilhunt, egymással szemben álló érdekcsoportok küzdelme veszi kezdetét. Ilhun nem is sejti, mibe csöppent, ahogy azt sem, mi az, amivel a cég titokban foglalkozik. Viszont amikor egy nap váratlanul rá hasonlító, számára teljesen idegenek célkeresztjébe kerül, úgy dönt, utánajár, mi zajlik a háttérben valójában…

 

 

Adatlap   Előzetes

 

 

Akt■v mangaford■t£sok

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett k■nai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Ghost of Tsushima (rendezői változat)

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk
1. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Ázsiába megy az Assassin’s Creed!

Szerző: | szept 12, 2022 | ajánló, hírek, japán, kínai | 0 hozzászólás

Jó hírekkel szolgált az Ubisoft 2022-es, “Forward” névre keresztelt, idei előadás- és promóciósorozata, melyen a világhírű vállalat számos, népszerű játéka mellett a méltán híres Assassin’s Creed-franchise készülő projektjeiről is lerántotta a leplet. A történet – engedve végre a rajongói követeléseknek – Ázsiába fog kalauzolni bennünket, azaz a 2020-as, káprázatos Ghost of Tsushima után az orientális világ iránt rajongó gémerek ismét örülhetnek.

(Assassin’s Creed – Codename Red © Ubisoft)

(részletek a teljes bejegyzésben)

A 15 éves franchise, mely 12 teljes értékű, több platformon (PC és konzol) egyaránt elérhető, több esetben ma már kultuszként tisztelt és szeretett Assassin’s Creed-játékot kitermelt magából,  megújult koncepcióval kecsegtet a jövőre nézve. Az anyacég, az Ubisoft új vizekre evez az Assassin’s Creed Infinity c. projekttel, mely több platformon párhuzamosan elérhető, különböző jellegű tartalmakat összesít majd a koherens történetvezetés és többjátékos élmény feltámasztása érdekében is. Az első kisebb volumenű cím, mely 2023-ban érkezik, az Assassin’s Creed Mirage lesz, mely a legutolsó, Assassin’s Creed Valhallában megismert Basim közel-keleti kalandjait fogja bemutatni nekünk.

Ami azonban az Ázsia-kedvelő közönség számára igazán érdekes lehet, az a Codename Red név alatt futó, feudális Japánba érkező, ezt követő játék lesz, melyből egyelőre még csak egy nyúlfarknyi kis kedvcsinálót kaptunk.

Az egyik leghíresebb és legkedveltebb, nyílt világban játszódó, történelmi-kalandjáték e fejezetében egy fekete öltözéket viselő nindzsa bőrébe bújhatunk majd, és együtt barangolhatjuk be vele a csodálatos, japán tájat. A játék készítéséért az Ubisoft kanadai részlege, az Ubisoft Quebec felel, akiknek az Assassin’s Creed Odyssey-t is köszönhetjük, mely a Valhalla előtt a legsikeresebb és egyik legnépszerűbb állomás volt a sorozat történetében, és az ókori Görögországot páratlan szépségű világként tudta megteremteni számunkra, így kétség nem fér hozzá, hogy a japán helyszínekre sem lehet majd panaszunk.

Ezzel párhuzamosan számíthatunk egy mobilos játékra is, mely hasonlóképpen egyelőre csak egy titokzatos, Codename Jade cím alatt fut. Ez az ókori Kínába kalauzol majd bennünket.

Az előzetesekből annyi mindenesetre talán sejthető, hogy a történet visszakanyarodik a kezdeti elképzelésekhez, azaz a bérgyilkosok/orgyilkosok szövetségéhez és tevékenységéhez (szemben az utóbbi évek karaktereivel, melyek inkább zsoldosok voltak).

Két kardinális hátulütője azonban egészen bizonyos lesz a dolognak: az ár és a gépigény. Az egekbe szökő játékárak az utóbbi években az Assassin’s Creed-címek esetében is megmutatkoztak, a hiperrealisztikus grafika és animáció pedig szinte kisebb atomreaktort igényel, hogy igazán szép élményt nyújthasson (legalábbis a PC-s játékosok számára). Hogy ez vajon ugyanígy igaz lesz-e a mobilos játékra is, még kérdéses.

Várjátok már? Megveszitek?

Mint megrögzött AC-játékos, én bizonyosan, úgyhogy ha szeretnétek olvasni a benyomásaimat a játékokról, nézzetek vissza az oldalra a megjelenésüket követően! 🙂

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This