Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

*hamarosan*

Folyamatban lévő mangafordítás

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett k■nai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2024 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet #1 (Legend of Grimrock alapján)

1-14. fejezet

Szerepjátékos történet #2 (M.A.G.U.S. alapján)

1-7. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti majd őket…

1-19. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk

Bevezető: A Galaktikus Köztársaság fénykorát éli. A fennhatósága alá tartozó csillagszendszerekben évszázadok óta bőség és jólét honol, a Jedi Rend lovagjai pedig a béke követeiként járják a galaxist. Az ifjú padawan, a twi’lek lány, Aayla Secura mestere, Quinlan Vos mellé szegődve igyekszik elsajátítani a tudást, mely a jedi lovaggá váláshoz elengedhetetlen. A férfi azonban nem tudja, hogy a cserfes növendék a mester-tanítvány kapcsolatnál jóval többet érez iránta…

0-19. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Tang Dynasty Tour #32

Szerző: | dec 18, 2020 | kínai, magyar felirat, tang dynasty tour | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Elkészült kínai időutazós sorozatunk 32. epizódjának magyar fordítása. A szokásos kiegészítéseket, gondolatokat a bejegyzésben megtaláljátok.

A 32. részhez készült kiegészítések:

Ennél az epizódnál már benne van a dráma a levegőben.

1. Váratlanul és kissé méltatlanul, de elbúcsúzunk Gongshu Mutól, Anlan hűséges, motista harcostársától. A férfinek Anlan makacssága és türelmetlensége miatt kellett meghalnia, pedig Yun Ye figyelmeztette, hogy a tudta nélkül ne tegyen semmit.

Valamelyest Anlan számlájára írható az is, hogy Yun Ye csak viszonylag későn tért magához az együtt töltött éjszaka után, hiszen Anlan valamilyen port szórt a füstölgőtartóba, amitől Yun Ye vélhetően mélyebben aludt. Vajon lehetett volna-e mérsékelni a halottak és sebesültek számát, ha Yun Ye azonnal felébred…?

2. Előkerül a csontváz is a szekrényből, azaz Xiaomei holtteste az erdőből. Egészen hihtetlen, hogy bár titokban temették el, semmiféle tiszteletet nem tanúsítottak az elhunyt iránt. Nemhogy legalább egy szegényes koporsóba, de még egy lepelbe se csavarták a testét, úgy kaparták el egy fa tövében… Ahhoz képest, mennyit kellett szegény lánynak kettejük miatt szenvednie, ez nem túl szimpatikus húzás. Az biztos, hogy Chen herceg számára ez megadja majd a végső löketet a bosszúhoz (bár kissé képmutató a siránkozása a halott leány láttán, hiszen életében mindig olyan durván és lekezelően bánt vele).

3. Egyfajta furcsa, körbe-zsarolás és manipulálás figyelhető meg ebben a részben.
– Chengqian Gongshu Mu halálával és Yun Ye feltételezhető halálbüntetésével próbálja rávenni Anlant, hogy álljon melléje, ráadásul még jobban elmélyíti apjuk iránt érzett gyűlöletét. Akár őszinték a szándékai, akár csak egy újabb szövetségest akar nyerni, érezni, hogy azért kissé igazságtalanak a kijelentései. Alapos vizsgálat esetén még kiderülhet, hogy Yun Ye ártatlan.
– Wei herceg bevallja, hogy szándékosan próbálta manipulálni az udvart és felkelteni apjuk figyelmét, mert azt akarta, hogy fivére ennek láttán határozottabb legyen és ne egy nő irányítsa a döntéseit. Chengqiant megdöbbenti ugyan a vallomás, és az arckifejezéséből ítélve talán még hisz is neki, de ráébred, hogy már túl késő visszafordulni. Meg akarta öletni az öccsét, most pedig úgy tűnik, mindent megtesz, hogy a lehető legnagyobb büntetést kapja, hogy ne jelentsen számára fenyegetést a trónutüdlás szempontjából.
– A császárné aggódik kisebbik fiáért, látszólag jobban kedveli őt, mint a trónörököst, Chengqian ezért finoman mintha a császárnét is gyötörni akarná azzal, hogy nem láthatja Wei herceget. Ráadásul az őrségnek is parancsot ad, hogy trónörökösi engedély hiányában senki be sem mehet a nőhöz.
Yun Yének sikerül rávennie Huang Shut, hogy ásson egy alagutat a cellája alá.
– Chen herceg megoldóembere ismét akcióba lép, és sikerül elhitetnie Xinyuével, hogy a trónörökösnek dolgozik, és hogy veszélyben az élete.

A több szálon elinduló feszültség a soron következő részek fő mozgatórugója lesz.

4. A császárnét betegeskedni látjuk, ami szokatlan, hiszen eddig erős, magabiztos, megingathatatlan asszonynak ismertük meg.

Ha lehet hinni az interneten róla fellelhető adatoknak, élete utolsó éveiben súlyos légúti betegségek és asztma gyötörte, így nem kizárt, hogy ezt láthatjuk ebben a részben is. Ne feledjük, hogy az érdemesült császár, Li Yuan 635-ben halt meg, a császárné pedig 636-ban, így ez is jelezheti a néző számára, hogy mennyire haladtunk előre az időben. Ezek alapján Yun Ye közel másfél éve lehet már a múltban.

5. Még egy gondolat Chengqiannal kapcsolatban: furcsa látni, hogy mennyire bábnak érzi magát, és apja látszólag milyen korlátok közé próbálja szorítani őt, annak ellenére, hogy a sorozat elején egy diadalmas hadvezérként és viszonylagos szabadsággal járó-kelő trónörökösként ismerhettük meg őt.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This