Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

*hamarosan*

Folyamatban lévő mangafordítás

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2024 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet #1 (Legend of Grimrock alapján)

1-14. fejezet

Szerepjátékos történet #2 (M.A.G.U.S. alapján)

1-10. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti majd őket…

1-21. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk

Bevezető: A Galaktikus Köztársaság fénykorát éli. A fennhatósága alá tartozó csillagszendszerekben évszázadok óta bőség és jólét honol, a Jedi Rend lovagjai pedig a béke követeiként járják a galaxist. Az ifjú padawan, a twi’lek lány, Aayla Secura mestere, Quinlan Vos mellé szegődve igyekszik elsajátítani a tudást, mely a jedi lovaggá váláshoz elengedhetetlen. A férfi azonban nem tudja, hogy a cserfes növendék a mester-tanítvány kapcsolatnál jóval többet érez iránta…

0-20. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Genesis #5.

Szerző: | dec 7, 2023 | genesis, koreai, magyar felirat | 0 hozzászólás

Sziasztok,

Elkészült a Genesis c. sorozat következő epizódja is.

Sajnos innen indul csak meg igazán a sorozat a lejtőn, az eddigi, salátaszerűen egymás után hajigált jelenetek már csak rosszabbak lesznek, és egyre nehezebb lesz megérteni az eseményeket. Nem használ az sem, hogy az angol szöveg tele van nyelvhelyességi és logikai hibákkal. Ezeket igyekszem javítani, hallás után, illetve értelmi fordítással helyettesíteni, így ha nem minden szóról szóra úgy olvasható a magyarban, mint az angolban, akkor ennek ez az oka.

További gondolatok, hibák:

1. Yeo Rin hogy bírta elcipelni Ilhunt a motelbe? Színészünk ránézésre is egy minimum 75-80 kilós férfinak tűnik, Nana a maga 45-50 kilójával aligha képes a hátán elvinni egy ekkora súlyt.

2. Érdekes, hogy egy HD molka videót MMS-ben küldenek át a mobiltelefonra (amit rövid idő alatt és számítógép nélkül még sikerült is megvágni), mikor az MMS-nek méretbeli korlátai vannak (300 kbyte, ami egy rosszabb minőségű, okostelefonnal készített fotó méretének felel meg). Aligha fér bele egy ilyen klip átküldése, arról nem is beszélve, hogy Ilkwon mobiljának értesítősávja nem is jelzi, hogy épp hívásban lenne, ahogy azt androidos eszközök jelzik, ha közben a menüben navigálunk.

Image

Image

3. Nincs megmagyarázva, hogy Yeo Rin kölcsönzött kocsival visszaviszi Ilhunt a fővárosba, ahogy az se, hogy a rendőrparancsnok milyen viszonyban van a streamer lánnyal (apa-lánya kapcsolatra tippelnék), vagy hogy miért áll Yeo Rin olyan közel hozzájuk, hogy benn a kollégák ilyesmivel viccelődjenek. Yeo Rinnak van családja, láthattuk őket korábban, így még azt se lehet mondani, hogy náluk lakna valamiért.

4. Dongjin nagyon könnyen és élethűen átveszi Ilhun manírjait, hanghordozását, viselkedését ebben az új környezetben, ennyire nem ismerheti a viselkedését. Senki sem gyanakszik, akinek gyanakodnia kellene.

5.
 A mellkasröntgent sem feltétlenül ruhában szoktak végezni, ennek ellenére Dongjin végig fel van öltözve.

Az utolsó rész nem fogja megváltani a világot, de nemsokára az is érkezik. Addig is jó szórakozást kívánok ehhez!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This