Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

*hamarosan*

Folyamatban lévő mangafordítás

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2024 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet #1 (Legend of Grimrock alapján)

1-14. fejezet

Szerepjátékos történet #2 (M.A.G.U.S. alapján)

1-10. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti majd őket…

1-21. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk

Bevezető: A Galaktikus Köztársaság fénykorát éli. A fennhatósága alá tartozó csillagszendszerekben évszázadok óta bőség és jólét honol, a Jedi Rend lovagjai pedig a béke követeiként járják a galaxist. Az ifjú padawan, a twi’lek lány, Aayla Secura mestere, Quinlan Vos mellé szegődve igyekszik elsajátítani a tudást, mely a jedi lovaggá váláshoz elengedhetetlen. A férfi azonban nem tudja, hogy a cserfes növendék a mester-tanítvány kapcsolatnál jóval többet érez iránta…

0-20. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

[dorama-rajongó szemmel] The Sims 4 – Incheon Arrivals (2021)

Szerző: | dec 7, 2023 | ajánló, kpop, videojáték | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Pár héttel ezelőtt olvashattátok az oldalon a The Sims 4 c. életszimulációs játék japán tematikájú, “Snowy Escape” kiegészítőjéről írt összefoglalómat, mely dorama-rajongó szemmel járta körbe kicsit a témát.

Ezúttal is hasonló vizekre evezünk, igaz, egy jóval szerényebb volumenű formában. Ma ugyanis a csipetnyi, digitális tartalmat biztosító, úgynevezett “kit”-ek egyikéről, az “Incheon Arrivals“-ról szól jelen bejegyzésünk, mely, ahogy a címe is mutatja, koreai hangulatot teremt a játék számára.

A legkisebb kiegészítőnek számító “kit”-ek bevezetése meglehetősen negatív visszhangot váltott ki a játék szerelmeseiből, ugyanis az 5 dolláros/eurós ár ellenében kevésnek tűnik az a tartalom, amit kínálnak. 3 típusú “kit” különböztethető meg: “Build & Buy” (mely építéshez szükséges elemeket tartalmaz), “CAS” (azaz a karakterek öltöztetését, kinézetének alakítását teszi lehetővé), és “gameplay” (mely konkrét, új játéktartalommal bír).

Az “Incheon Arrivals” a középső, “CAS” jellegű, öltöztetős “kit”-ek közé tartozik, és a kortárs, koreai divatnak megfelelő, hétköznapi és ún. “business casual” stílusú ruhákat biztosít a karakterek számára. A létrejöttére erős hatással voltak a koreai celebek által az Incheon Nemzetközi Repülőtéren viselt, neves márkák öltözékei. Ezek az említett hírességek rajongói közt elképesztő vásárlóértékkel bírnak, és nagyon rövid idő alatt képesek készlethiányt okozni, ha 1-1 kedvencükön felismernek egyet-egyet. Elegáns, filmekből, sorozatokból és kpop videoklipekből is ismert fazonokkal találkozhatunk, melyek kellemes, földszínű és -árnyalatú variációkban kombinálhatók egymással. Maguk a promóciós képek is jellegzetes, ázsiai, koreai arcvonásokkal rendelkező sim-karaktereken mutatják be a különböző együtteseket.

A csomag 22 egyedi ruha-elemet tartalmaz női és férfi sim-ek számára, melyek közt találunk szoknyákat, nadrágokat, pulóvereket, blézereket, 3 féle cipőt, és teljes, egészalakos együtteseket, melyeknek mind több színárnyalata elérhető a sim-szerkesztő CAS-üzemmódban.

Szerencsére azonban nem csak ennyi, koreai jellegű ruhával találkozhatunk a játékban. A mára díjmentessé vált alapjáték is tartalmaz női és férfi hanbokot, melyeket akár esküvői ruhaként is beállíthatunk karaktereinknél, így tradicionális, koreai esküvőt is szervezhetünk a játékban. A kpop nemzetközi dominanciája miatt szinte borítékolható, hogy egyszer fogunk még kapni egy együttesekkel, énekesi karrierrel foglalkozó kiegészítő csomagot is, mely szintén koreai irányba is kanyarodhat. Igaz, nem feltétlenül azonnal, hiszen a mai napon jelent meg a legújabb, thai világba érkező kiegészítő csomag, a “For Rent“, melyről hamarosan szintén olvashattok majd itt, az oldalon.

Az “Incheon Arrivals” kiegészítő megvásárolható PC-n a hivatalos EA Appon (mely a játék futtatásához szükséges) vagy Steamen 4,99 eurós (azaz kb. 1900 Ft-os) alapáron, de előfordul olyan digitális termékkulcsokat forgalmazó oldalakon is, mint a CDKeys vagy az Instant Gaming, ahol gyakrabban találkozunk leárazásokkal is. Konzolos játékosok az XBox és Playstation Store webáruházakban juthatnak hozzá a termékhez.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This