Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

 

Genesis

 

Származás: Dél-korea (2021)
Fordítás státusza: 6/4
Mûfaj: scifi, thriller, akció, orvosi

Han Gongchan (Park Haejin) egy életvidám és kedves fiatalember, aki egyedülálló édesanyjával (Sul Jiyoon) él. Egy nap azonban felkeresi őket a MunMyeong Bio Gyógyszeripari Vállalatcsoport képviseletében Kang Dohun (Park Geunhyung), és közli vele, hogy ő a fiú apja, és a család részeként, “Kang Ilhun” névre átkeresztelve igényt tart a munkájára. Ilhun anyja vonakodása ellenére elfogadja ugyan az ajánlatot, bár továbbra sem tekint a férfira apjaként. Mikor azonban édesanyja cserbenhagyásos gázolás áldozatává válik, teljesen magára marad. Úgy dönt, elhelyezkedik a vállalatcsoporton belül, vagyonát és befolyását viszont titokban arra használja, hogy édesanyja gyilkosát megtalálja. Amikor az öregedő és egyre gyengébb egészségi állapotú apja egy nap egy konferencia részeként nem elsőszülött gyermekét, Ilkwont (Lee Kiwoo) jelöli meg utódjaként a vállalatcsoport élén, hanem Ilhunt, egymással szemben álló érdekcsoportok küzdelme veszi kezdetét. Ilhun nem is sejti, mibe csöppent, ahogy azt sem, mi az, amivel a cég titokban foglalkozik. Viszont amikor egy nap váratlanul rá hasonlító, számára teljesen idegenek célkeresztjébe kerül, úgy dönt, utánajár, mi zajlik a háttérben valójában…

 

 

 

Adatlap   Előzetes

 

 

 

Akt■v mangaford■t£sok

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett k■nai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Star Wars – Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai – 8. fejezet

Szerző: | nov 5, 2023 | fan fiction | 0 hozzászólás

Ebben a bejegyzésben az “Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai” című, Star Wars témájú történetem 8. fejezetét fogjátok megtalálni. További információk itt: Aayla – Bevezető és információk.

~ 8. fejezet ~

Perzselő forróság uralkodott messze a városon kívül, a Dűnetengeren. A horizont elmosódni látszott a messzeségben, az ég alja összefolyt a homokkal, a hőség miatt hullámzó csillogás illúziójával kápráztatva el az ember szemét.

Quinlan egy sziklaszirten állt, és egy messzelátóval pásztázta a környéket. Kiszögellés, ahová Bane-nel felkapaszkodtak, tökéletesen alkalmas volt arra, hogy minden irányba messzire ellássanak. A társaság többi tagja, kiegészülve Nilrivel, akinek megkegyelmeztek, a szirt lábánál várta őket vagy a közös, nagyobb siklón, vagy saját robogóján. Aayla közöttük ült, immár nem kihívó jelmezben, hanem szűk, sötét kezeslábasban. A fejét és arcát kendővel igyekezte eltakarni a szálló homok és a tűző, kettős nap fénye elől. Mesterét nézte, aki gondterhelt arcot vágott.

– Mondd csak! – hajolt oda hozzá Tekla egy hamiskás mosoly kíséretében. – Mióta szolgálod a gazdádat?

Aayla azonban csak ült csendesen.

Ahogy a zygerriai nem kapott választ, csodálkozva az izzadó pantoraira pillantott.

– Lehet, hogy néma – vonta meg a vállát Shikoba.

– Tudok beszélni – felelte végül Aayla. – De a gazdám engedélye nélkül nem fogok.

Tekla hangosan felnevetett, de a kacagását szinte rögtön elnyomta néhány versenyfogat motorjának fülsiketítő süvítése.

– Látom, néhányan gyakorolni akarnak egy kicsit, mielőtt elkezdődik a verseny… – nézett az elrobogó gépszörnyek után hunyorogva a rodiai.

– Szabad nekik? Nem lesznek így előnyösebb helyzetben a többi versenyzőhöz képest?

– Ugyan ki tiltaná meg? A huttok? – kérdezte némi éllel a hangjában Aurra Sing. – Kész vagyonokat fognak megtenni egyikre vagy másikra…

– Felesleges az egész versengés – legyintett Risto. – Úgyis mindig Sebulba nyer…

– Amit Gardulla sosem felejt el Jabba orra alá dörgölni – tette hozzá Sing.

– Jabba évek óta várja, hogy 1-1 saját versenyzője majd megelőzi Sebulbát, amivel aztán visszavághatna neki, de sose sikerül…

– És nem is fog, amíg minden csalást elnéznek Sebulbának – legyintett Shikoba.

Quinlan közben leeresztette a messzelátót.

– A hajó ebben a szektorban lépett be a bolygó légkörébe, valahol Mos Eisley felett – mutatott a távolba Bane. – Elkerülve az ottani légi kikötőt, a Dűnetengert követve haladt Jabba palotája felé, amikor hirtelen eltűnt a radarról és megszakadt vele minden kapcsolat… nagyjából itt, ahol most vagyunk… – mutatott le a siklóik felé.

– Találtak bármit, akik először a helyszínre értek Jabba emberei közül? – kérdezte Vos.

– Semmit – morogta a duro. – Egyetlen rozsdás alkatrészt se. Napokig csak a homokot túrtuk, hátha rábukkanunk valamire, de a hajó egyszerűen szőrén-szálán eltűnt.

– A városokon kívül élnek értelmes lények ezen a bolygón?

– Kérdés az, mit nevezünk értelmesnek – vonta meg a vállát Bane. – Primitív, törzsekbe verődő buckalakók élnek kisebb-nagyobb falvakban, de azok dögevők és nem is beszélik a galaktikus közös nyelvet. Nomádok, technológia nélkül élnek.

– Akkor számukra aligha adottak a körülmények egy gépeltérítéshez… Vannak fegyvereik?

– Csak olyan puskák, amiket a telepesektől lopnak.

– Azokkal lehetetlen leszállásra kényszeríteni egy csillaghajót. Mi van még?

– Óriási homokfutóval jawák járják a végtelen kanyonokat, hulladékfémet, hasznosítható alkatrészeket gyűjtögetnek – felelte Bane.

– Na, ez már érdekesebbnek hangzik. Őket ellenőriztétek?

– Elvileg egy se járt a környéken, de három homokfutót is átkutattunk, ami elérhető közelségből jelzett. Semmit nem találtunk, ami Jabba hajójáról vagy annak legénységétől származott volna.

– Hány fős volt a legénység?

– 5.

A jedi hümmögve elmerengett.

– Mi volt a szállítmány?

– Fűszer a Zygerriáról.

– Ó…! – pillantott le Vos Teklára. – Szóval ő ezért van itt…

– Igen… – jegyezte meg fitymálóan Bane. – A rabszolgatartás mellett a fűszerpiacra is be akarnak törni…

– Majd letöri érte a szarvukat a Köztársaság… Sok száz éve már rájuk pirítottak egyszer…

– Gondolod, hogy valaki a Köztársaság oldaláról próbálta megtorpedózni az üzletet?

– Azt kétlem – rázta meg a fejét Quinlan. – Ez a hely a köztársasági fennhatóságon kívül esik, szerintem a Szenátusban se képviseli őket egy frakció sem. Történhet itt bármi, annak a híre jó eséllyel sose jut el Coruscantra. Inkább egy rivális bandára gondoltam…

– Más nekünk se jutott nagyon eszünkbe…

– Vannak Jabbának ellenségei?

– Jabbának? – harapott el egy kacajt Bane. – Mindenki az.

– Akkor inkább úgy fogalmazom a kérdést, hogy van-e olyan ellensége, akinek a technológiai adottságai is megvannak ahhoz, hogy egy ilyen szállítmányt így eltérítsen. Fekete Nap, Pyke Szindikátus… vagy hasonlók.

– Azokat rég kipaterolta a Tatooine-ról – legyintett a fejvadász.

– Pedig ez egy belső munka volt – sóhajtotta Quinlan.

– Belső munka? Hogyhogy?

– A fontosabb űrkikötőket és légi folyosókat elkerülve, semleges területen érkezik és halad egy csillagközi szállítóhajó, rajta, ha jól értem, egy elég fontos és értékes szállítmánnyal, ami aztán nyomtalanul eltűnik. Nincs segélykérés a komon keresztül, nincsenek összecsapásra utaló nyomok… Ez mind azt jelzi, hogy a legénység nyakig benne volt a hajó elkötésében. Ha csak egyikük lett volna beépített ember, az dulakodáshoz vezethetett volna a hídon, valaki akár vészjelzést is leadhatott volna valamelyik toronynak vagy közvetlenül Jabba palotájának, lehettek volna robbanások, maradt volna törmelék, de nem… Vagy a pillanat törtrésze alatt a hatalmukba kerítették a hidat, vagy mindenki benne volt. És minél nagyobb a hajó, annál több ember kell az irányításhoz is. Nem kockáztathattak meg egy lázadást, mellyel veszélyeztették volna a hajó irányíthatóságát.

Bane egy pillanatra hallgatott, és összeszűkölő szemeivel furcsán méregette a jedit.

– Tetszik a gondolkodásmódod, kiffar – mondta végül. – A szállítmányt egy csillagközi, koréliai szemétszállítóban álcázva készültek idehozni, melynek az üzemeltetéséhez legalább 2, de inkább 5 fő elengedhetetlen, ha figyelembe vesszük az esetleges útközbeni ellenőrzéseket. A gépet 3 préselő konténerrel szerelték fel, melyeknek külön irányítása és személyzete kell, hogy legyen.

– A tényleges szállítmány azonban nem szemét volt, így nem is kellett a présgépeket felügyelni – jegyezte meg Vos.

– Nyilvánvalóan…

– Szóval… egy kormányos, egy navigátor, és a három, látszólag feladat nélküli legénységi tag… Milyen fajúak voltak?

– Mind zygerriai, mint Tekla.

Quinlan lenézett a siklóra, melyben társaik ültek, és látta, hogy a nő újra és újra cseverészni próbál a tanítányával.

– Zygerriának vannak más érdekeltségei is Jabbán kívül?

– Azon túl, hogy ott is szoktak tartani fogatversenyeket, semmi különös. Olcsó munkaerővel és rabszolgákkal kereskednek. Ugyanilyen kietlen pusztaság az is – mutatott körbe a duro a barátságtalan, homokos bolygón.

– Teklának mi a szerepe a történetben?

– Az ő feladata jelenteni a kutatás állását az ottani királyi udvarnak – felelte Bane. – És eszkalálni a helyzetet, mielőtt még elmérgesedne a viszony a Zygerria és Jabba között.

– Szóval fűszer… – töprengett Quinlan. – Jabba terítette volna a bolygón, vagy ment volna tovább másfelé?

– Ennek a részleteit nem ismerjük, és állítólag Tekla se kapott több adatot a szállítmányról.

– Aki parancsot adott a gép eltérítésére, nyilvánvalóan tudta, mit fog az majd hozni. Az anyagi haszonszerzésen kívül mi lehet az indíték? Szándékos anyagi károkozás Jabbának? Presztízs-veszteség a Zygerriának? Vagy annak megakadályozása, hogy a fűszer elérje a valódi célpontját?

– A Zygerria nem engedhet meg magának olyan arcátlanságot, hogy egy potenciális üzlet helyett hátba szúrja Jabbát, és más vevőnek szállítsa le a már megrendelt és kifizetett a fűszert… A huttok tanácsa darabokra szedné a bolygó gazdaságát.

– Nem, ha a fűszer nem kerül ki a huttok kezéből… csak épp nem Jabba kezében landol – vigyorodott el Quinlan. – Indulás! – intett a fejével, hogy másszanak le.

Bane egy pillanatig gondolkozott az elhangzottakon, ahogy a lefelé ereszkedő kiffart nézte, majd aktiválta a bokáira szerelt, miniatűr hajtóműveket, és könnyedén a levegőbe emelkedett velük. Elegánsan szökkent le a homokba a sikló mellett, mire a jedi leért.

– Na és mondd csak, hány éves vagy? – próbált továbbra is információt kihúzni a zygerriai Aaylából.

A lány azonban makacsul hallgatott, lekkui feszülten megremegtek és a háta mögé húzódtak.

– Mondtam, hogy nem piszkáljuk a twi’lekemet – figyelmeztette Quinlan, és megfogta a nőstény kezét, elhúzva azt Aayla közeléből.

Tekla kísérője ekkor szempillantás alatt fajtársa mellett termett, és megmarkolta Quinlan csuklóját, hogy megvédelmezze úrnőjét. Vos hamar kicsavarta a karját, amitől az fájdalmasan felordított és térdre rogyott.

– Hékás! – figyelmeztette a nő.

A hím zygerriai érintésekor azonban képek és érzések tömkelege áramlott át Vos elméjébe. Tisztán látta, ahogy a férfi egy hologram előtt áll, és valakivel beszél, partnere pedig egyértelműen egy huttnak tűnt, de a méretei alapján nem Jabba volt.

– Na de Tekla…! – jegyezte meg Quinlan, ahogy felocsúdott. – Miféle kettős ügynök vagy te? Vagy csak a csicskásod üzletel a hátad mögött mindenféle huttokkal?

A nő először értetlenül bámulta őt, majd észrevette, hogy az még mindig szorítja addigi inasának karját, és vélhetően pszichometriát alkalmazott rajta.

– Mi?

– Mit láttál? – kérdezte Shikoba.

– Ki volt az a hutt, akivel beszéltél? – hajolt oda a hímhez Vos. – Nem Jabba, az biztos.

– Ezt a bolygót láttad, vagy mást? – kérdezte a rodiai.

– Itt lehettek… legalábbis az épület jellege alapján…

– Jelenleg a bolygón egy hutt tartózkodik Jabbán kívül, Gardulla – jegyezte meg Bane.

Az elhangzó név semmilyen reakciót nem váltott ki az inasból.

– Túlságosan magabiztos ez nekem holmi cselédnek… – sziszegte Aurra Sing.

– Majd megered a nyelve, ha megdolgozzuk egy kicsit – értett egyet Bossk.

Shikoba közelebb lépett, és egészen a bundájához hajolt, hogy mélyet szippantson annak szagából.

– Huttot érzek… – kommentálta a nem túl gusztusos tevékenységet – de mivel nemrég mindannyian Jabbánál jártunk, a szag ott is ráragadhatott.

– Meg tudod különböztetni hutt és hutt szagát? Jabba vagy Gardulla szagát érezni?

– Annyian voltak abban a teremben, hogy lehetetlen lenne megmondani – rázta meg a fejét a pantorai.

– Nem baj, majd rásegítünk egy kicsit – lőtt ki egy kötelet a csuklójából Bane, mely az inas testére tekeredett.

A fémhuzal mélyen belevágott a bőrébe.

– Ezt nem hiszem el…! – sóhajtotta Tekla, és már nyúlt is volna a komlinkjéért, hogy üzenetet küldjön a királyi udvarba, de a rodiai leintette.

– Várj még! Tudjunk meg előbb többet! Lehet, hogy az udvarban is besúgók vannak, akik onnan segítették a hajó eltérítését.

Telka bólintott, de továbbra is haragos tekintettel nézte addigi bizalmasát.

– Annak semmi értelme, hogy Jabba ellopassa a saját szállítmányát – mondta végül Quinlan. – Kizárásos alapon Gardulla lehet a felbujtó, akit keresünk. Ő milyen viszonyban áll Jabbával?

– Évszázadokon át rivalizáltak, de mostanra megkopott az ereje – felelte Bane. – A Tatooine-on egyértelműen Jabba az úr, nem veheti fel vele a versenyt…

– Talán a szállítmány elvesztésével akarja azt a látszatot kelteni, hogy Jabba nem alkalmas a hatalom megtartására… A huttok tanácsa mérlegelheti az elmozdítását… – száguldott a lehetőségek közt a jedi. – Van Gardullának bármilyen saját palotája vagy szórakozóhelye, ahová be lehet szivárogni? Körbetapogatóznék egy kicsit… – emelte fel a kezeit vigyorogva.

– Van – húzódott félmosolyra Bane szája. – A Krayt Sárkány Teaház, bár csak nevében az… A hátsó termekben folyamatosan mennek a fogadások. Gardulla a szerencsejáték megszállottja.

Quinlan kihívóan a növendékére nézett.

– Na, most tényleg kiöltözhetsz, Spikka! – mondta neki, a lány pedig kívánatosan nézett fel rá. – Remélem, van kedved teázni!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This