Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

*hamarosan*

Folyamatban lévő mangafordítás

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2024 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet #1 (Legend of Grimrock alapján)

1-14. fejezet

Szerepjátékos történet #2 (M.A.G.U.S. alapján)

1-10. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti majd őket…

1-21. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk

Bevezető: A Galaktikus Köztársaság fénykorát éli. A fennhatósága alá tartozó csillagszendszerekben évszázadok óta bőség és jólét honol, a Jedi Rend lovagjai pedig a béke követeiként járják a galaxist. Az ifjú padawan, a twi’lek lány, Aayla Secura mestere, Quinlan Vos mellé szegődve igyekszik elsajátítani a tudást, mely a jedi lovaggá váláshoz elengedhetetlen. A férfi azonban nem tudja, hogy a cserfes növendék a mester-tanítvány kapcsolatnál jóval többet érez iránta…

0-20. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Good Job #2-3 és Tsubasa-manga #20

Szerző: | szept 12, 2022 | captain tsubasa, good job, japán, koreai, magyar felirat, manga | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Felkerült a Good Job c. koreai akció-komédia 2-3. részének felirata, valamint elkészült a Captain Tsubasa c. manga 5. kötetének 20. fejezete, melyet a Mangadexen lehet elolvasni.

Katt a linkre a kiegészítésekért, magyarázatokért!

Elkészült a 3. rész is. Rengeteg dolog történik benne, és alapvetőem vidám, pajzán és akciódús, de van egy sötét szála is, a gyermekbántalmazás kérdése, melyet lelkileg sajnos nagyon nehéz végignézni. Az ilyen történeteket fordítani is mindig nehéz.

Emellett nyomozó triónk mellett megjelenik Sua is, akinek szintén elindul egy párhuzamos szálon a története.

Nem tudom, az elmúlt részek alapján mennyire van szükség bármilyen magyarázatra, vagy hogy nagyjából minden érthető, ami elhangzik.

Futurisztikusnak tűnhet, de technológiai vállalatként Seonunak és cégének könnyen hozzáférése lehet a különböző okosszemüvegekhez, melyek jó ideje már elérhetőek a piacon, és a fülbevalóba beépíthető, minikamerák sem annyira távoli, jövőbeli kis csodák, mikor ma már egy csavar fejébe is lehet nagy felbontású kamerát elrejteni. Főleg egy olyan országban, melyben rendkívüli problémát jelent a nyilvános/közösségi helyeken gyakran illegálisan elrejtett minikamerák, azza molkák (몰카) kérdése.

Ezen kívül Seonu cége egy úgynevezett metaverzum-jellegű új, közösségi platform bevezetésén fáradozik, mely a jelenlegi közösségi alkalmazások egy továbbgondolt változata, egyfajta virtuális tér, melyben a felhasználók digitálisan generált karakterek (avatárok) segítségével tudnak egymással kapcsolatba lépni. Popkulturális oldalról a legkönnyebb elképzelni a dolgot, ha a Ready Player One c. filmet vagy a Belle c. animét esetleg láttátok.

Az NFT pedig az elmúlt 1-2 év felkapott, digitális lufija, aminek csak idő kérdése, hogy mikor pukkan ki (hasonlóan a kriptovaluta-világ hirtelen fellángolásához és összeomlásaihoz), melyről egy leegyszerűsített leírást itt olvashattok el.

Jó szórakozást kívánok!

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This