Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v30 – Tokyo Alleyway


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pixabay


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

Good Job

Származás: Dél-Korea (2022)
Fordítás státusza: 12/11
Mûfaj: akció, humor, romantikus

Eun Seonu (Jung Ilwoo) az Eunkang vállalatcsoport fiatal vezérigazgatója. Hétköznapi, üzleti teendői mellett titokban azonban bűnügyek megoldásával foglalkozik. A különös hobbi saját gyermekkorából eredeztethető, ugyanis egy végzetes napon édesanyja rablógyilkosság áldozata lett, Seonu pedig sosem tudta igazán feldolgozni a történteket. Édesanyja becses gyémánt nyaklánca, a “Királyné Könnyei” azonban 20 évvel később felbukkan egy aukciósház árverésén, Seonu pedig barátja, az ügyvéd Yang Jinmo (Eum Moonsuk) segítségével a potenciális tettesek nyomába ered. A hajsza közben véletlenül keresztezi az útjukat a szerény körülmények között élő Don Sera (Kwon Yuri), aki szorgalmasan dolgozik, hogy árvaházban lévő húgának és magának egy nap biztos megélhetést tudjon biztosítani. A találkozás azonban nem várt következményekkel jár mindannyiuk számára…

Adatlap   Előzetes

Aktív mangafordítások

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex

Tervezett filmek és sorozatok

 Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Ázsiába megy az Assassin’s Creed!

Szerző: | szept 12, 2022 | ajánló, hírek, japán, kínai | 0 hozzászólás

Jó hírekkel szolgált az Ubisoft 2022-es, “Forward” névre keresztelt, idei előadás- és promóciósorozata, melyen a világhírű vállalat számos, népszerű játéka mellett a méltán híres Assassin’s Creed-franchise készülő projektjeiről is lerántotta a leplet. A történet – engedve végre a rajongói követeléseknek – Ázsiába fog kalauzolni bennünket, azaz a 2020-as, káprázatos Ghost of Tsushima után az orientális világ iránt rajongó gémerek ismét örülhetnek.

(Assassin’s Creed – Codename Red © Ubisoft)

(részletek a teljes bejegyzésben)

A 15 éves franchise, mely 12 teljes értékű, több platformon (PC és konzol) egyaránt elérhető, több esetben ma már kultuszként tisztelt és szeretett Assassin’s Creed-játékot kitermelt magából,  megújult koncepcióval kecsegtet a jövőre nézve. Az anyacég, az Ubisoft új vizekre evez az Assassin’s Creed Infinity c. projekttel, mely több platformon párhuzamosan elérhető, különböző jellegű tartalmakat összesít majd a koherens történetvezetés és többjátékos élmény feltámasztása érdekében is. Az első kisebb volumenű cím, mely 2023-ban érkezik, az Assassin’s Creed Mirage lesz, mely a legutolsó, Assassin’s Creed Valhallában megismert Basim közel-keleti kalandjait fogja bemutatni nekünk.

Ami azonban az Ázsia-kedvelő közönség számára igazán érdekes lehet, az a Codename Red név alatt futó, feudális Japánba érkező, ezt követő játék lesz, melyből egyelőre még csak egy nyúlfarknyi kis kedvcsinálót kaptunk.

Az egyik leghíresebb és legkedveltebb, nyílt világban játszódó, történelmi-kalandjáték e fejezetében egy fekete öltözéket viselő nindzsa bőrébe bújhatunk majd, és együtt barangolhatjuk be vele a csodálatos, japán tájat. A játék készítéséért az Ubisoft kanadai részlege, az Ubisoft Quebec felel, akiknek az Assassin’s Creed Odyssey-t is köszönhetjük, mely a Valhalla előtt a legsikeresebb és egyik legnépszerűbb állomás volt a sorozat történetében, és az ókori Görögországot páratlan szépségű világként tudta megteremteni számunkra, így kétség nem fér hozzá, hogy a japán helyszínekre sem lehet majd panaszunk.

Ezzel párhuzamosan számíthatunk egy mobilos játékra is, mely hasonlóképpen egyelőre csak egy titokzatos, Codename Jade cím alatt fut. Ez az ókori Kínába kalauzol majd bennünket.

Az előzetesekből annyi mindenesetre talán sejthető, hogy a történet visszakanyarodik a kezdeti elképzelésekhez, azaz a bérgyilkosok/orgyilkosok szövetségéhez és tevékenységéhez (szemben az utóbbi évek karaktereivel, melyek inkább zsoldosok voltak).

Két kardinális hátulütője azonban egészen bizonyos lesz a dolognak: az ár és a gépigény. Az egekbe szökő játékárak az utóbbi években az Assassin’s Creed-címek esetében is megmutatkoztak, a hiperrealisztikus grafika és animáció pedig szinte kisebb atomreaktort igényel, hogy igazán szép élményt nyújthasson (legalábbis a PC-s játékosok számára). Hogy ez vajon ugyanígy igaz lesz-e a mobilos játékra is, még kérdéses.

Várjátok már? Megveszitek?

Mint megrögzött AC-játékos, én bizonyosan, úgyhogy ha szeretnétek olvasni a benyomásaimat a játékokról, nézzetek vissza az oldalra a megjelenésüket követően! 🙂

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This