Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v30 – Tokyo Alleyway


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pixabay


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

Good Job

Származás: Dél-Korea (2022)
Fordítás státusza: 12/11
Mûfaj: akció, humor, romantikus

Eun Seonu (Jung Ilwoo) az Eunkang vállalatcsoport fiatal vezérigazgatója. Hétköznapi, üzleti teendői mellett titokban azonban bűnügyek megoldásával foglalkozik. A különös hobbi saját gyermekkorából eredeztethető, ugyanis egy végzetes napon édesanyja rablógyilkosság áldozata lett, Seonu pedig sosem tudta igazán feldolgozni a történteket. Édesanyja becses gyémánt nyaklánca, a “Királyné Könnyei” azonban 20 évvel később felbukkan egy aukciósház árverésén, Seonu pedig barátja, az ügyvéd Yang Jinmo (Eum Moonsuk) segítségével a potenciális tettesek nyomába ered. A hajsza közben véletlenül keresztezi az útjukat a szerény körülmények között élő Don Sera (Kwon Yuri), aki szorgalmasan dolgozik, hogy árvaházban lévő húgának és magának egy nap biztos megélhetést tudjon biztosítani. A találkozás azonban nem várt következményekkel jár mindannyiuk számára…

Adatlap   Előzetes

Aktív mangafordítások

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex

Tervezett filmek és sorozatok

 Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Lovers of the Red Sky #10

Szerző: | okt 12, 2021 | ajánló, hong cheongi, koreai, magyar felirat, the three musketeers | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Elkészült a sorozat 10. részének felirata. A korábbiakhoz hasonlóan ez is egy remek és hangulatos kis rész lett, mikor először megláttam, a közepén látható jelenetsortól szabályosan fuldokoltam a röhögéstől.

1. Ismét rengeteg, csodálatos dallamot hallhatunk az epizódban, előre vérzik a szívem, mert tuti, hogy jó párat lehagynak majd a zenei albumról. És azt is nehéz megállapítani, mennyi ezekből az eredeti, csak ehhez készült zene, és mennyi az, amit újrahasznosítottak. Ha felismertek a már korábban azonosítottakon kívül egyet s mást, írjátok meg nyugodtan! 🙂

2. Folytatódik a színek játéka: Ha Ramot ebben a részben melegebb színű, bordó talárban is látjuk, és ezt kedvesebb, romantikázósabb jelenetek is követik. Az epizód végén azonban ismét kék ruhát ölt, amikor el akarja küldeni Cheongit.

És legalább az is kiderül, hogy a hivatalos poszter képét hol és mikor készíthették a forgatás során.

3. A vágás továbbra is nagyon jó, remekül vannak megkomponálva a jelenetek. Ahogy Ha Ram elkezd játszani a hangszeren, a herceg is elkezd beszélni a sámánnal, és ahogy fokozódik kettejük beszélgetésének komolysága, úgy gyorsul Ha Ram játéka is. Tetszik, hogy továbbra is mennyi gondot fordítanak olyan apróságokra, mint pl. hogy ráközelítsenek Ha Ram arcára, ahogy meghitten elmosolyodik egy vicces jelenetben. Olyan sokat dobnak ezek az összképen.

4. Kim Yoojung elemében van, az ominózus vicces jelenetnél látni, hogy szinte végig vigyorog, szerintem a stáb is érezte, hogy ez egy fergeteges jelenet lesz. Számomra szinte veri a The Three Musketeers fürdőzős jelenetét (mely az általam eddig látott, történelmi sorozatok legviccesebbikre), amikor Minseo testőr fürdeni készül, de Seungpo testőr cselédlányai mindenféle kreatív módon próbálják őt meglesni.

5. Hőseink számára különös helyről érkezik segítség, amikor Hwacha felbukkan. Vajon a kobold kinek az oldalára fog állni a végső küzdelemben?

6. Tetszik, hogy a fiúk (Jeong és Yeonguk) nem nézik le Cheongit csak azért, mert lány, hanem aktívan ötletelnek vele és próbálnak segíteni neki. Szerintem Jeonggal még mindig lesz valami huncutság, hiszen ő az, aki először kiszúrja a lány ujján a gyűrűt is. Az persze már nem olyan pozitív, hogy le is húzza az ujjáról, hiszen a babona szerint azzal lehúzzuk az illető szerencséjét is, sőr, egyesek szerint azt is jelenti, hogy az illető lány akkor soha nem fog férjhez menni.

Jeong más szempontból is furcsa számomra. A sorozat előtti összefoglalók alapján azt lehetett hinni, hogy (a vezetékneveik egyezése alapján) ő Choi Wonho mester fia. Ebben a részben azonban “Choi mester“-nek szólítja a férfit, nem “apá“-nak, így vélhetően akkor ez csupán véletlen. Viszont ha ez így van, és családi kötelékek nem fűzik őt a Baekyu Festőintézethez, vajon hogyhogy ilyen szoros kapcsolatban áll velük, köztük Yeongukkal és Cheongival, és hogyhogy ennyi időt ott tölt náluk?

+1: Mansu mennyire übercuki amúgy. 😀

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This