Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

 

 

Genesis

 

 

Származás: Dél-korea (2021)
Fordítás státusza: 6/1
Mûfaj: scifi, thriller, akció, orvosi

Han Gongchan (Park Haejin) egy életvidám és kedves fiatalember, aki egyedülálló édesanyjával (Sul Jiyoon) él. Egy nap azonban felkeresi őket a MunMyeong Bio Gyógyszeripari Vállalatcsoport képviseletében Kang Dohun (Park Geunhyung), és közli vele, hogy ő a fiú apja, és a család részeként, “Kang Ilhun” névre átkeresztelve igényt tart a munkájára. Ilhun anyja vonakodása ellenére elfogadja ugyan az ajánlatot, bár továbbra sem tekint a férfira apjaként. Mikor azonban édesanyja cserbenhagyásos gázolás áldozatává válik, teljesen magára marad. Úgy dönt, elhelyezkedik a vállalatcsoporton belül, vagyonát és befolyását viszont titokban arra használja, hogy édesanyja gyilkosát megtalálja. Amikor az öregedő és egyre gyengébb egészségi állapotú apja egy nap egy konferencia részeként nem elsőszülött gyermekét, Ilkwont (Lee Kiwoo) jelöli meg utódjaként a vállalatcsoport élén, hanem Ilhunt, egymással szemben álló érdekcsoportok küzdelme veszi kezdetét. Ilhun nem is sejti, mibe csöppent, ahogy azt sem, mi az, amivel a cég titokban foglalkozik. Viszont amikor egy nap váratlanul rá hasonlító, számára teljesen idegenek célkeresztjébe kerül, úgy dönt, utánajár, mi zajlik a háttérben valójában…

 

 

Adatlap   Előzetes

 

 

Akt■v mangaford■t£sok

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett k■nai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Ghost of Tsushima (rendezői változat)

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk
1. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Sok-sok újdonság a Hong Cheongihoz

Szerző: | aug 25, 2021 | ajánló, hong cheongi, koreai | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Célegyenesbe kanyarodott a Hong Cheongi, nemzetközileg a Lovers of the Red Sky c. koreai kosztümös sorozat, hiszen a jövő héten már meg is tekinthetjük az első epizódokat. Összeszedtem nektek a legfrisebb információkat egy külön bejegyzésben. Katt a linkre!

Először is több, új posztert kaptunk a sorozathoz, melyeket meg is csodálhattok alant:

[Kim Yoojung – Hong Cheongi]

[Ahn Hyeoseop – Haram]

[Gong Myung – Yangmyeong herceg]

[Kwak Shiyang – Juhyang herceg]

A plakátokon főszereplőinket láthatjátok, és rögtön nagy változásnak tűnik, hogy a sorozat készítői elkanyarodnak a történelmi valóságtól, és fikvít hercegekkel helyettesítik a korábban (és a regényben) megismert résztvevőket. Eredetileg a 15. század derekán jártunk volna, a nagy Sejong király (1397-1450) udvarában, és annak halálát követően a trónért az ambiciózus Suyang nagyherceg (1417-1468) és annak öccse, Anpyeong nagyherceg (1418-1453) mérkőzött meg egymással. A címet végül előbbi kaparintotta meg saját unokaöccsse, Danjong királytól (1441-1457) egy puccs segítségével, és Sejo néven a dinasztia 7. királyává koronázták. Mivel ez eléggé kiszámíthatóvá tenné a cselekményt, a készítők vélhetően úgy döntöttek, fiktív körítést adnak a történetnek. A párhuzam megmaradt: uralkodónkat Seongjo királynak (Cho Seongha) hívják, a törtető fivér immár Juhyang herceg (Kwak Shiyang) névre hallgat, a fiatalabbikat pedig Yangmyeong hercegnek (Gong Myung) hívják majd.

A Soompira mellékszereplőinkről is került fel egy csoportkép:

A felső sorban a Királyi Festészeti Intézet (a Gohwawon) vezetőjét láthatjuk, a csodálatos rajztudással megáldott Han Geont (Jang Hyunsung), mellette középen a hősnőnk tehetségét patronáló Choi Wonho festőt (Kim Kwangyu). Jobb szélen az intézet cselédasszonyát, Gyeon Judaeket (Yoon Sabong) láthatjuk, aki anyafiguraként gondoskodik Cheongiról.

Az alsó sorban a trónt elfoglaljó Seongjo király (Cho Seongha) látható bal oldalon. Középen a Királyi Csillagjósda vezető sámánja látható, Misu (Chae Gookhee), míg jobb szélen a gyermekek és a születés folklór szerinti istennője, “Samshin nagymama” (Moon Sook).

Kicsit balszerencsés a névválasztás a karaktereknek, ugyanis a regény írójának egy korábbi, máig rendkívül népszerű sorozata, a The Moon Embracing the Sun is hasonló nevekkel, tisztségekkel dolgozik: a palota sámánjai és csillagjósai központi szerepet töltenek be a cselekmény alakulása szempontjából, és az ifjabb hercegünket ott is Yangmyeong hercegnek hívták (őt ott Jung Ilwoo alakította). Arról nem is beszélve, hogy annak a sorozatnak is (az akkor még gyermek) Kim Yoojung volt a női főszereplője. Meglátjuk, befolyásolja-e ez majd mostani sorozatunk élvezhetőségét (és reméljük, ez nem is jelez előre semmit a végkifejletből). Annyi bizonyos, hogy abban a sorozatban is csodálatos színészi gárda állt össze, a fiatalabb színészeket és színésznőket pedig azonnal a világhírnévig röpítette a történet sikere.

Új kedvcsináló videó is felkerült az SBS Youtube-csatornájára, így immár 4 rövidke beharangozónk van, melyeket megnézhettek itt, egy csokorba szedve:

Várjátok már? 🙂

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This