Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió: v29 – Jinwook


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : 123Freevectors, Marie Claire


Stat :

Free site counter


Aktív fordítások

*hamarosan*

Tervezett filmek és sorozatok

Anna
Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Meta

Legutóbbi hozzászólások

Voice S04E11

Szerző: | 2021. aug 15. | koreai, magyar felirat, voice | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Esti kikapcsolódásnak meghoztam sorozatunk 11. részét is.

Felpörögnek az események, az epizód már nem napokat, hanem egy éjszaka alig pár óráját öleli fel, azaz közel járunk a végkifejlethez. Izgalmasan alakul a cselekmény, több karakterünk is válaszút elé kerül.

1. Yang parancsnok egyre inkább eltávolodik a lányától, mert az a Szonang falubeli szekta elvakult tagja. Vajon a parancsnok az eszére és igazságérzetére fog hallgatni, hogy helyrehozza múltbéli hibáit, vagy enged a szívének, és a lánya kedvéért leáll a nyomozással?

2. Daeshiket ismét megkísérti a múltja (az első évadban a családja anyagi helyzete miatt korrupcióba keveredett, ha visszaemlékeztek), akárcsak a Szonang falu emberei is. Vajon ismét rossz útra tér, felmérve saját helyzetét, vagy valami más állhat a döntése mögött?

A következő epizódokból megtudjuk.

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This