Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v30 – Tokyo Alleyway


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pixabay


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

Good Job

Származás: Dél-Korea (2022)
Fordítás státusza: 12/7
Mûfaj: akció, humor, romantikus

Eun Seonu (Jung Ilwoo) az Eunkang vállalatcsoport fiatal vezérigazgatója. Hétköznapi, üzleti teendői mellett titokban azonban bűnügyek megoldásával foglalkozik. A különös hobbi saját gyermekkorából eredeztethető, ugyanis egy végzetes napon édesanyja rablógyilkosság áldozata lett, Seonu pedig sosem tudta igazán feldolgozni a történteket. Édesanyja becses gyémánt nyaklánca, a “Királyné Könnyei” azonban 20 évvel később felbukkan egy aukciósház árverésén, Seonu pedig barátja, az ügyvéd Yang Jinmo (Eum Moonsuk) segítségével a potenciális tettesek nyomába ered. A hajsza közben véletlenül keresztezi az útjukat a szerény körülmények között élő Don Sera (Kwon Yuri), aki szorgalmasan dolgozik, hogy árvaházban lévő húgának és magának egy nap biztos megélhetést tudjon biztosítani. A találkozás azonban nem várt következményekkel jár mindannyiuk számára…

Adatlap   Előzetes

Aktív mangafordítások

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex

Tervezett filmek és sorozatok

 Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

2022 – az 1.2.3. – 4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2019 – az 1.2. félév sorozatai
A 2018-as év visszatekintője
A 2017-es év visszatekintője
A 2016-os év toplistája
A 2015-ös év toplistája

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Sziasztok!

Az utóbbi hetek bejegyzései főleg a Voice-ról szóltak, jöjjön most némi információ régóta várt és tervezett sorozatunkról, a Hong Cheongiról!

A sorozat neve a nemzetközi forgalmazás számára The Lovers of the Red Sky-ra módosult, így ezt én is javítani fogom a sorozat adatlapján.

Ezen kívül izgalmas casting-hírek is érkeztek.

Sokak kedvence, a jó és rossz szerepekben egyaránt tündöklő Jang Hyunsung is szerepet kapott a történetben:

A veterán színészt számos, neves produkcióban láttuk már, modern kori és történelmi sorozatokban egyaránt rendelkezik tapasztalatokkal (Phantom, 3 Days, Signal, Man to Man, Live, Queen for 7 days, Secret Door, stb.).

Hozzá csatlakozik a szintén rendkívül tehetséges Cho Seongha, méghozzá Seongjo király szerepében:

Ő is egy rendkívül sokoldalú színész, aki modern és kosztümös sorozatokban szintén bizonyított (Hwang Jinyi, The Great King Sejong, Sungkyungwan Scandal, Gu Family Book, Hwajung, 100 Days My Prince, Arthdal Chronicles, Neighborhood Hero, The K2, Save Me, stb.).

Melléjük szegődik Kim Kwangkyu Choi Wonho festőmester szerepében, aki hősnőnk tehetségére figyel majd fel:

A sokoldalú színészt szintén rengeteg, érdekes produkcióban láthattuk már (Sungkyungwan Scandal, Arang and the Magistrate, Hwajung, Hwarang, Warm and Cozy, Marriage Contract, Save Me, Lawless Lawyer, Trap, stb.).

Az idősebbek mellett azonban ifjú tehetségekkel is bővült a társulat. Song Wonseok hősünk, Haram testőrét, Muyeongot fogja alakítani:

Őt többek közt az Arang and the Magistrate, Bad Guys, Entourage, My father is strange és Switch c. sorozatokban láthattátok.

A következő fiatalember Hong Kyung, aki egy Choi Jeong nevű, népszerű fiatal festőt fog alakítani:

Őt a Life on Mars és Live, valamint egy cameo erejéig a Hotel del Luna sorozatokban láthattuk az elmúlt időszakban.

Az utolsó új stábtag az ifjú Hong Jingi:

Őt a Haechi, Welcome to Life, és Saimdang c. sorozatokban láthattuk mostanában.

Aggasztó kicsit, hogy a szóbeszéd szerint egy hónap sincs már a premierig, de se promóciós képek, hivatalos fotokó, se plakátok, se előzetesek nem jelentek még meg a sorozathoz. Ilyen színészek mellett azonban azt hiszem, nem lesz majd okunk panaszra.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This