Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió: v29 – Jinwook


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : 123Freevectors, Marie Claire


Stat :

Free site counter


Aktív fordítások

Hong Cheongi – Lovers of the Red Sky

Fõbb szerepekben: Kim Yoojung, Ahn Hyoseop, Gong Myung, Kwak Siyang, Cho Seongha, Jang Hyunsung
Származás: Dél-Korea (2021)
Fordítás státusza: 16/14
Mûfaj: történelmi, romantikus, képzőművészet

A fiktív Dan-dinasztia hajnalán az uralkodóház idős királyának testét megszállja egy mitikus teremtmény, a halál erejéből táplálkozó Lidérckirály. Tartva attól, hogy a Lidérc elszabadul és tombolni kezd, a király lemond a trónjáról fia, Seongjo (Cho Seongha) javára, és egyben fontos feladattal bízza meg őt: egy szertartás segítségével egy királyi portréba kell száműzniük a Lidércet, hogy megszabadulhassanak tőle. A sikeres szertartás ellenére a Lidérc átkot kiált a birodalomra, melynek hatása kihat a szertartás résztvevőinek, de még utódaik életére is. Így csöppen a halandók és halhatatlanok küzdelmébe két ártatlan gyermek, mely a szertartás napján születik: a portréfestő leánya, Hong Cheongi (Kim Yoojung) és a szertartást végző csillagjós fia, Ha Ram (Ahn Hyoseop). Jószándékú istenségek és hűséges bajtársaik segítségével próbálnak szembenézni a sorsukra kiható jövendöléssel, és közben megtalálni a boldogságot.

Adatlap   Előzetes

Tervezett filmek és sorozatok

Live – Season 2
Signal – The Movie (2021)
 Voice (OCN/tvN) – Season 5

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Meta

Legutóbbi hozzászólások

Információk következő sorozatunkról

Szerző: | 2015. jún 8. | hírek, koreai, the scholar who walks the night | 1 hozzászólás

Mint arról pár hónapja már olvashattatok itt, illetve az Ázsia ékkövein, következő sorozatunk a napra pontosan egy hónap múlva elstartoló “The Scholar Who Walks the Night“, azaz “A tudós, aki az éjszakákat járja” lesz. Már a kezdetektől fogva kiváló szereposztásról lehetett hallani, a történetet pedig jó ideje csak “koreai Twilight“-nak becézik, érthető hát, hogy nagy várakozás előzi meg. A széria alapjául szolgáló koreai képregény (manhwa) évek óta töretlen népszerűségnek örvend az interneten, és egyelőre még nem ért a végére, így szokatlan bizonytalanság lengi körül a sorozatot a végkimenetel szempontjából. Ennek ellenére a készítők a nyilatkozatok alapján szorosan követni próbálják majd annak történetét.

De mi az, amit egyáltalán tudni lehet eddig róla? Az általános gyártási információkat, az elérhető stáblistát és a történet körvonalait összeszedtem nektek egy erre dedikált bejegyzésbe, melyet az “Aktív projektek” között már meg is találhattok. Forgatási hírekért és képekért viszont kattintsatok a “tovább“-ra jelen poszt alatt.

1. Számos neves, kiváló színész versenyben volt a főszerepért: Kim Suhyeon (Moon embracing the Sun, Dream High, My love from the star, Producers) és Park Haejin (East of Eden, Bad Guys, Doctor Stranger) elől azonban Lee Junki (Time between dog and wolf, Iljimae, Arang and the Magistrate, Joseon Gunman) kaparintotta meg a férfi főszereplő pozícióját.

A női főszereppel kezdetben Han Grut (Marriage, not dating) és Jin Seyeont (Doctor Stranger, Bridal Mask) környékezték meg, bár mindkét hölgy kihátrált végül a sorozat mögül. Helyettük Lee Yubival (Gu Family Book, Pinocchio) és a szépséges Kim Soeunnal (Boys over flowers, Liar Game, Horse Doctor) találkozhatunk majd.

Mellékszereplők terén további kiválóságokkal gazdagodott a produkció. A trónörököst alakító Shim Changmin neve ismerősen csenghet már az oldal látogatói számára, hisz a Dong Bang Shin Ki együttes énekeseként többször írtunk már róla. Számára ez lesz az első kosztümös szerep, eddig többek közt az Athena: Goddess of Warban, a Mimiben és a Paradise Ranchben volt látható.  Az ellenséges tábort alakító Lee Suhyeok és Jang Heejin is tapasztalt filmszínész immár.

2. Az első forgatókönyv-olvasás április végén volt, ahol az összes szereplő megjelent.

A stáb

A szövegkönyvek

Főszereplőnk, Lee Junki épp az olvasásra igyekszik:
https://www.youtube.com/watch?v=Jph2wAqY9tA


3.
A sorozat rendezője Lee Seungjun, aki olyan, nagy népszerűségnek örvendő sorozatok sikere mögött áll, mint a Moon embracing the Sun és az Empress Ki. Mindkettő híresen gyönyörű operatőri munkával dolgozott.

4. Főszereplőnk, Junki egy rajongói találkozón elmondta, hogy akciójeleneteknél és vámpírrá alakulásakor CGI-effektek is segíteni fogják őt és társait, legyen szó körömnagyobbításról (?) vagy szemszínének megváltozásáról. Emellett a forgatási képek alapján óriási daruk segítségével lebegő-repülő harci jelenetek is forognak már, erősítve a misztikum vonalát a történetben.

Darus forgatás

5. A stáb azt is megígérte, hogy ha a sorozat eléri a 15%-os nézettséget, akkor a főbb szereplők összeállnak, és egy koreai lányegyüttesre jellemző táncos koreográfiát fognak előadni, melyet Changmin készít majd el nekik. Mivel mind Junki, mind Changmin fantasztikus táncos, már csak ezért reménykedjünk a jó nézettségben. 🙂

6. Főszereplő vámpírunk, Junki sokszor beszélt arról az elmúlt évek során, milyen nehéz levetkőznie a karrierje kezdete óta rá aggatott “virágfiú” jelzőt. Csinos vonásai miatt sokáig nem érezte elég magabiztosnak magát, és sokan kételkedtek is abban, hogy alkalmas-e komolyabb drámai vagy akciódús szerepekre. Szimpatikus és kedves hozzáállásával azonban már így is rajongók millióinak ejtette rabul a szívét. Minden filmszerepére elkötelezett felkészülés és komoly odaadás jellemző. Jelen sorozathoz is viszonylag korán megkezdte a fizikai előkészületeket, melyről rendszeresen posztolt instagramján vagy a youtube-on.

Junki lovagol:
https://www.youtube.com/watch?v=rP3nCRyL2LI
https://instagram.com/p/19oud1Aobf/

Immár a forgatáson, örökké bohém:
https://instagram.com/p/25oOvkgoc4/

7. További fotók:

Fáradt Junki

Junki

Lim Seungdae és Lee Junki

Ismét

Álarcos Junki

“Leprás” Junki

Hip-hop Junki

A sminkszobában

Lee Yubi álruhában

Yubi

Lee Yubi

Lim Seungdae

Changmin forgat

 

A férfi főszereplők civilben

Cr.: Lee Junki & Kim Soeun instagram, Lee Yubi twitter, Changmin testőrének twittere, Namoo Actors, MBC

1 hozzászólás

  1. Köszönöm szépen a sorozat fordítását. Hálásak vagyunk a fáradságáért.

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This