Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

*hamarosan*

Folyamatban lévő mangafordítás

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2024 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet #1 (Legend of Grimrock alapján)

1-14. fejezet

Szerepjátékos történet #2 (M.A.G.U.S. alapján)

1-10. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti majd őket…

1-19. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk

Bevezető: A Galaktikus Köztársaság fénykorát éli. A fennhatósága alá tartozó csillagszendszerekben évszázadok óta bőség és jólét honol, a Jedi Rend lovagjai pedig a béke követeiként járják a galaxist. Az ifjú padawan, a twi’lek lány, Aayla Secura mestere, Quinlan Vos mellé szegődve igyekszik elsajátítani a tudást, mely a jedi lovaggá váláshoz elengedhetetlen. A férfi azonban nem tudja, hogy a cserfes növendék a mester-tanítvány kapcsolatnál jóval többet érez iránta…

0-20. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Good Job #11

Szerző: | jan 26, 2023 | good job, koreai, magyar felirat | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Felkerült a Good Job 11. részének fordítása.

Kiegészítések és részletek hajtás után.

1. A rész nem tér ki rá, hogy szerezhette meg Kim Jaeha Seonu saját belépőkártyáját. Ha hamisított volna egyet, az a biztonsági szolgálat előtt rögtön kiderült volna. Sokkal inkább esélyes, hogy a kempinges támadó lophatta ki Seonu zsebéből a hosszas dulakodás során, és adta azt át Kim Jaehának – csak a jelenet vélhetően a vágószoba padlóján landolt.

2. Változik több karakter közt is a tegeződés-magázódás rendszere.

Seonu jó ideje tegeződő formulákat használ Serára, de eddig rendszeresen a vezetéknevével együtt szólította csak meg, így az feltételezett némi formaságot. Most már viszont szinte mindig “Sera-ya“-ként szólítja meg őt, ami végződés (-“ya“) barátok, egymáshoz közel, bizalmas viszonyban állók közti végződés. Sera azonban még mindig vezérigazgatóként szólítja őt (ahogy ezt látjuk többször is az epizódban, illetve amiért Nahitól is fejmosást kap), ezért részéről megmaradt a magázódás, már csak a társadalmi különbségek miatt is.

– az epizód végi káromkodós fenyegetés után Kim Jaeha se finomkodik többé Seonuval, így ők ketten is tegeződni fognak egymással.

3. Nahi után Sera szájából is elhangzik, hogy különleges engedélye van a nyomozójárgányra. A megfogalmazás kicsit nehezen értelmezhető nyugati szemmel: Koreában az általános, személygépkocsira szerezhető jogosítványok kizárólag automata váltós járművekre szólnak, de bizonyos tényezők (pl. testi fogyatékosság) esetén lehet szerezni különleges vezetői engedélyt speciális (kialakítású) járműre is (amilyennek ez a furgon számíthat). Hogy a két nőnek miért volt szüksége ilyen jogosítványra, az már más kérdés.

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This