Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v30 – Tokyo Alleyway


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pixabay


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

Good Job

Származás: Dél-Korea (2022)
Fordítás státusza: 12/11
Mûfaj: akció, humor, romantikus

Eun Seonu (Jung Ilwoo) az Eunkang vállalatcsoport fiatal vezérigazgatója. Hétköznapi, üzleti teendői mellett titokban azonban bűnügyek megoldásával foglalkozik. A különös hobbi saját gyermekkorából eredeztethető, ugyanis egy végzetes napon édesanyja rablógyilkosság áldozata lett, Seonu pedig sosem tudta igazán feldolgozni a történteket. Édesanyja becses gyémánt nyaklánca, a “Királyné Könnyei” azonban 20 évvel később felbukkan egy aukciósház árverésén, Seonu pedig barátja, az ügyvéd Yang Jinmo (Eum Moonsuk) segítségével a potenciális tettesek nyomába ered. A hajsza közben véletlenül keresztezi az útjukat a szerény körülmények között élő Don Sera (Kwon Yuri), aki szorgalmasan dolgozik, hogy árvaházban lévő húgának és magának egy nap biztos megélhetést tudjon biztosítani. A találkozás azonban nem várt következményekkel jár mindannyiuk számára…

Adatlap   Előzetes

Aktív mangafordítások

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex

Tervezett filmek és sorozatok

 Live – Season 2 (ha egyszer elkészül)
Voice (OCN/tvN) – Season 5 (ha egyszer elkészül)

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Lovers of the Red Sky #14

Szerző: | okt 26, 2021 | hong cheongi, koreai, magyar felirat | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Felkerült sorozatunk 14. epizódja is.

1. A vele párban érkező 13. résszel együtt ez is a gyengébbik epizódok egyike. Sajnos túl sok benne a felesleges ismételgetés és hasonló cselekményszál, a szökés, majd csapdába esés és újabb szökés, végül az ismételt kelepce a festőbarátokkal. Mintha kicsit a készítők se tudnák, hogy mit akarnak kihozni a történet végéből.

Nagyon fura Maehyang látszólagos féltékenységének bevezetése a cselekménybe (akiről még mindig nem tudjuk, milyen sérelem érte). A színésznő tekintetéből sokmindent le tudunk szűrni, ahogy már megérkezésükkor Cheongira néz, hát még amikor az előkészített ágyat bámulja, amin a lány ül, és aki mellé Ha Ram is oda készül telepedni. Vajon nem túl késő ez így? Ha szerelmes Ha Ramba, annak korábban már lehetett volna jele…

Cheongi pedig lassan nem a festéstől vagy Hwacha miatt őrül meg, hanem a körülmények okozta tehetetlenségtől. A színésznő mennyire csodálatosan alakítja a zaklatottságtól, gyásztól és frusztrációtól szenvedő figurát!

2. Első pillantásra talán furcsa Juhyang herceget könnyezni látni a szertartáson, de ha jobban belegondolunk, rögtön meg is értjük: minden gonoszsága ellenére szerette az öccsét, ám amikor Yangmyeong herceg belevágta a tőrt Ha Ram hátába, tudatosult benne, hogy öccse képes lett volna ugyanígy őt is leszúrni a tőrrel.

3. A szokatlan helyszín, ahol Ha Ram és Cheongi menedékre lel, a Sungui-szentély, mely Korjó-korabeli nagy királyok (Taejo, Hyeonjong, Munjong, és Wonjong) emléktábláinak ad otthont.

Jó szórakozást kívánok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This