Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió: v29 – Jinwook


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : 123Freevectors, Marie Claire


Stat :

Free site counter


Aktív fordítások

Hong Cheongi – Lovers of the Red Sky

Fõbb szerepekben: Kim Yoojung, Ahn Hyoseop, Gong Myung, Kwak Siyang, Cho Seongha, Jang Hyunsung
Származás: Dél-Korea (2021)
Fordítás státusza: 16/5
Mûfaj: történelmi, romantikus, képzőművészet

A fiktív Dan-dinasztia hajnalán az uralkodóház idős királyának testét megszállja egy mitikus teremtmény, a halál erejéből táplálkozó Lidérckirály. Tartva attól, hogy a Lidérc elszabadul és tombolni kezd, a király lemond a trónjáról fia, Seongjo (Cho Seongha) javára, és egyben fontos feladattal bízza meg őt: egy szertartás segítségével egy királyi portréba kell száműzniük a Lidércet, hogy megszabadulhassanak tőle. A sikeres szertartás ellenére a Lidérc átkot kiált a birodalomra, melynek hatása kihat a szertartás résztvevőinek, de még utódaik életére is. Így csöppen a halandók és halhatatlanok küzdelmébe két ártatlan gyermek, mely a szertartás napján születik: a portréfestő leánya, Hong Cheongi (Kim Yoojung) és a szertartást végző csillagjós fia, Ha Ram (Ahn Hyoseop). Jószándékú istenségek és hűséges bajtársaik segítségével próbálnak szembenézni a sorsukra kiható jövendöléssel, és közben megtalálni a boldogságot.

Adatlap   Előzetes

Tervezett filmek és sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett kínai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Meta

Legutóbbi hozzászólások

Hong Cheongi hírek

Szerző: | 2021. aug 2. | ajánló, haechi, hong cheongi, koreai, live, magyar felirat, man to man, neighborhood hero | 0 hozzászólás

Sziasztok!

Az utóbbi hetek bejegyzései főleg a Voice-ról szóltak, jöjjön most némi információ régóta várt és tervezett sorozatunkról, a Hong Cheongiról!

A sorozat neve a nemzetközi forgalmazás számára The Lovers of the Red Sky-ra módosult, így ezt én is javítani fogom a sorozat adatlapján.

Ezen kívül izgalmas casting-hírek is érkeztek.

Sokak kedvence, a jó és rossz szerepekben egyaránt tündöklő Jang Hyunsung is szerepet kapott a történetben:

A veterán színészt számos, neves produkcióban láttuk már, modern kori és történelmi sorozatokban egyaránt rendelkezik tapasztalatokkal (Phantom, 3 Days, Signal, Man to Man, Live, Queen for 7 days, Secret Door, stb.).

Hozzá csatlakozik a szintén rendkívül tehetséges Cho Seongha, méghozzá Seongjo király szerepében:

Ő is egy rendkívül sokoldalú színész, aki modern és kosztümös sorozatokban szintén bizonyított (Hwang Jinyi, The Great King Sejong, Sungkyungwan Scandal, Gu Family Book, Hwajung, 100 Days My Prince, Arthdal Chronicles, Neighborhood Hero, The K2, Save Me, stb.).

Melléjük szegődik Kim Kwangkyu Choi Wonho festőmester szerepében, aki hősnőnk tehetségére figyel majd fel:

A sokoldalú színészt szintén rengeteg, érdekes produkcióban láthattuk már (Sungkyungwan Scandal, Arang and the Magistrate, Hwajung, Hwarang, Warm and Cozy, Marriage Contract, Save Me, Lawless Lawyer, Trap, stb.).

Az idősebbek mellett azonban ifjú tehetségekkel is bővült a társulat. Song Wonseok hősünk, Haram testőrét, Muyeongot fogja alakítani:

Őt többek közt az Arang and the Magistrate, Bad Guys, Entourage, My father is strange és Switch c. sorozatokban láthattátok.

A következő fiatalember Hong Kyung, aki egy Choi Jeong nevű, népszerű fiatal festőt fog alakítani:

Őt a Life on Mars és Live, valamint egy cameo erejéig a Hotel del Luna sorozatokban láthattuk az elmúlt időszakban.

Az utolsó új stábtag az ifjú Hong Jingi:

Őt a Haechi, Welcome to Life, és Saimdang c. sorozatokban láthattuk mostanában.

Aggasztó kicsit, hogy a szóbeszéd szerint egy hónap sincs már a premierig, de se promóciós képek, hivatalos fotokó, se plakátok, se előzetesek nem jelentek még meg a sorozathoz. Ilyen színészek mellett azonban azt hiszem, nem lesz majd okunk panaszra.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This