Légy üdvözölve a Yi San Projekt honlapján! Az oldalon japán, kínai és koreai filmsorozatok, mozifilmek, valamint klipek és dokumentumfilmek magyar feliratait fogod találni. A fájlok ingyenesen, kizárólag magáncélú, otthoni felhasználásra készültek, megtekintés után törlésük javasolt. Elkészítésükbõl anyagi haszon nem származik, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A feliratok a Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc feltételeinek megfelelõen szabadon felhasználhatók. Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre az éppen futó vagy már elkészült sorozatok közül!

Információk

Cím : Yi San Projekt


Verzió : v31 – After School


URL : www.yisanprojekt.hu


Tulajdonos : Brigi


Indult : 2009. február 2.


Host : Dotroll


Credits : Pledis


Stat :

Free site counter


Aktív film- és sorozatfordítások

*hamarosan*

Folyamatban lévő mangafordítás

Captain Tsubasa

Írta és rajzolta: Takahashi Yoichi
Származás: Japán
Megjelenés éve: 1981-1988
Fordítás státusza: 37/1-5. kötet
Folyamatban: 6. kötet
Mangadex / Animeaddicts

Tervezett filmek és sorozatok

 On the Edge

Befejezett animációs sorozatok

Befejezett japán sorozatok

Befejezett k■nai sorozatok

Befejezett koreai sorozatok

Elkészült filmek

Sorozatkritikák, ismertetők

A 2015-ös év toplistája
A 2016-os év toplistája
A 2017-es év visszatekintője
A 2018-as év visszatekintője
2019 – az 1.2. félév sorozatai
2020 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2021 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2022 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2023 – az 1.2.3.4. negyedév sorozatai
2024 – az 1. – 2. – 3. – 4. negyedév sorozatai

Cikkek

Fan fiction és original t￶örténetek

Írások, történetek (gyűjtőoldal)

Szerepjátékos történet #1 (Legend of Grimrock alapján)

1-14. fejezet

Szerepjátékos történet #2 (M.A.G.U.S. alapján)

1-5. fejezet

Star Wars történetek

Az univerzum hercegei
Bevezető információk
1. rész: A Birodalom szolgálatában

Bevezető: Valahol, egy messzi-messzi galaxisban sok-sok éve ismét béke honol. 17 éve már, hogy a Klónháborúkat követően Palpatine főkancellár, a későbbi uralkodó irányításával a Galaktikus Köztársaság átalakult az Első Galaktikus Birodalommá. A fennhatósága alá tartozó csillagrendszerek azonban nem is sejtik, milyen démoni erők uralkodnak felettük valójában. Néhány kalandvágyó fiatalember útnak indul, hogy próbára tegye magát, és egy nap talán a galaxis legjobb pilótájává válhasson. Ám ki tudja, a sors végül merre veti majd őket…

1-19. fejezet

Aayla – Egy twi’lek lány vallomásai
Bevezető információk

Bevezető: A Galaktikus Köztársaság fénykorát éli. A fennhatósága alá tartozó csillagszendszerekben évszázadok óta bőség és jólét honol, a Jedi Rend lovagjai pedig a béke követeiként járják a galaxist. Az ifjú padawan, a twi’lek lány, Aayla Secura mestere, Quinlan Vos mellé szegődve igyekszik elsajátítani a tudást, mely a jedi lovaggá váláshoz elengedhetetlen. A férfi azonban nem tudja, hogy a cserfes növendék a mester-tanítvány kapcsolatnál jóval többet érez iránta…

0-19. fejezet

Rendezvények, élménybeszámolók

Mostanában hallgatom

Chat

Társoldalak

Admin

Legutóbbi hozzászólások

Voice S04E03

Szerző: | júl 1, 2021 | koreai, magyar felirat, voice | 0 hozzászólás

Sziasztok,

Elkészült a Voice c. sorozat 4. évadának 3. része is. A szokásos kiegészítéseket kattintás után elolvashatjátok.

Figyelem! Az epizódban iskolai zaklatás, családon belüli erőszak és állatok elleni erőszak ábrázolása látható! Sajnos érthetetlen módon Koreában 15-ös karikával adták le a tévében, de nálunk 18 éven aluliak számára semmiképpen nem ajánlott.

1. Gong Suji apjára az epizód feliratában “associate prosecutor“-ként hivatkoznak, ami, ha lehet hinni az internetnek, elsősorban gyermekvédelmi és emberi jogi ügyészi feladatkört jelent. Sajnos a 4. részből sem derül ki, hogy Gong ügyész tényleg ezzel foglalkozik-e, vagy sem, így tévedés esetén ennek az esetleges kijavítása egyelőre várat magára.

2. Érdekesség: bár csak átmenetileg segít nekik, Cho nyomozó máris “3-as“-ként hivatkozik magára a rádióforgalmazás során. Reméljük, ez azt jelzi, hogy tartós lesz a pozíciója.

3. Abban is reménykedjünk, hogy hőseink legalább néhány oltást azért kaptak a harapásokat követően. Nem túl bíztató, hogy Cho nyomozó csak egy kicsi orvosi táska felett babrált a sebével…

4. Ha már a bevezetőben áldozatunkat méltattam, hadd dicsérjem meg a tettesünket, a kutyaembert (Kim Joonghee) is. Egyrészt a fizikai átalakulás, amivel e csinos színészből egy ilyen borzasztó szörnyeteget csináltak, egészen elképesztő. De még ezen is túltesz az alakítása, amivel sikerült életre keltenie egy ilyen félelmetes lényt, és egy percig sem esik ki a szerepéből, egy pillanatra sem erőltetett vagy debil. Végig vérfagyasztó a hörgése, morgása, vicsorgása, a végén pedig a kutyavonyításra emlékeztető sírása.

5. Eddigi férfi főszereplőinkkel ellentétben Cho nyomozó meglepően érzelmes, lelkizős, amikor az áldozat elfogásáról van szó. Jang Hyuk Mu Jinhyeokja kb. a világot gyűlölte a saját magát ért csapások miatt, és az elkövetők előállításakor sokszor brutális verekedéseknek voltunk szemtanúi. Lee Jinwook Do Kanguja pedig mindig igyekezett rideg és távolságtartó maradni, érzelmileg nem közeledni se az áldozatokhoz, sem a csapattársakhoz. Song Seungheon Derek Chója ilyen szempontból éles váltást képvisel, melyre a premier előtt a sorozat rendezője is utalt:

A 4. évadban a bizalom helyreállítására és a megtört családok fájdalmának enyhítésére összpontosítunk. Abban különbözik az eddigi évadoktól, hogy itt nem állunk meg a bűnözők elfogásánál, hanem szívből jövő vigasztalást nyújtunk az áldozatoknak, és próbálunk segíteni helyrehozni a családi kapcsolatokat.

Maga Song Seungheon is úgy nyilatkozott korábban, hogy eleinte vonakodott elvállalni a szerepet, mert sokat kellett gondolkoznia azon, hogyan tudja majd Jang Hyuk és Lee Jinwook alakításától elkülöníteni saját karakterét. Lee Hana megjegyezte, hogy a színész nem mindennapi elhivatottsággal dolgozik a forgatások során: “Már abból érezni Song Seungheon munka iránti szenvedélyét, ha ránészünk a szövegkönyvére. Mindegyikből salátát csinált [annyiszor forgatta őket].”

6. A rendező emellett egy másik ponton is újítani kívánt, melyet ebben az epizódban is láthattunk: vizualizálni akarja Kwonju képességét. Hogy ne csak a központból koncentráljon erősen, hanem mintha tényleg ott lenne a helyszínen, és élőben hallaná a történteket.

7. Történetvezetési szempontból sok a furcsa, visszatekintés útján kiderülő véletlen: az előző részben Lisa SMS-e, most a formaldehid és a cipős lány… Ezek a pillanatok túlontúl okosnak láttatják Cho nyomozót, és nem feltétlenül válnak a forgatókönyv javára.

+1: Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de a drága kis corgi láttán rendesen elérzékenyültem.

A sorozat egyébként remekül teljesít a hazájában: a nézettségi adatok szerint közel 4%-os a közönségaránya, pedig fizetős kábelcsatornán sugározzák, a demográfiailag fontos közönség (20-49 év közöttiek) körében pedig az első helyen vezet.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This